Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Το Neptune στην Κω δημιουργεί κέντρο παιδικής φροντίδας για τα παιδιά των εργαζομένων του resort

Η Διοίκηση του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Neptune Hotels – Resort, Convention Centre & Spa, που βρίσκεται σε έκταση 150 στρεμμάτων κοντά στο Μαστιχάρι της Κω και διαθέτει 596 δίκλινα δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα, κατανοώντας τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής, πρόκειται να δημιουργήσει μονάδα παιδικής φροντίδας για να διευκολύνει τους γονείς – εργαζόμενους του resort, στην προσπάθειά τους να συνδυάσουν αρμονικά την εργασία με την οικογενειακή ζωή.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με αυτό τον τρόπο το Neptune Hotels επιθυμεί να συμβάλει και να στηρίξει το θεσμό της οικογένειας.

Τα παιδιά ηλικίας από 3 ετών έως 12, θα έχουν τη δυνατότητα καθημερινά εκτός Κυριακής να φιλοξενούνται σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον στο Neptune campus.

Εκπαιδευμένο προσωπικό θα αναλάβει τη φύλαξη και φροντίδα των παιδιών τις ώρες που οι γονείς τους εργάζονται.

Ο Κώστας Ζαρίκος, Γενικός Διευθυντής του Neptune, δήλωσε:

«Οι ανάγκες της οικογένειας σήμερα, όπως άλλωστε και οι συνθήκες εργασίας έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν. Οι εργαζόμενοι γονείς δέχονται μεγάλη οικονομική, χρονική, αλλά και συνάμα ψυχολογική πίεση, ενώ η εξισορρόπηση μεταξύ της επαγγελματικής και οικογενειακής τους ζωής αποτελεί καθημερινή πρόκληση. Στο πλαίσιο αυτό και ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες του οικογενειάρχη εργαζόμενου, το Neptune Hotels λαμβάνει μέτρα για τη στήριξή του, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των γονέων στον τομέα της φροντίδας των παιδιών τους. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η πρωτοβουλία μας θα κάνει πραγματικά τη διαφορά στην ποιότητα της ζωής και της εργασίας τους».

Το Neptune Hotels φημίζεται ως επιχείρηση που επενδύει στο προσωπικό του και φροντίζει να το επιβραβεύει, καθώς θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι του αποτελούν την κινητήριο δύναμη της επιχείρησης.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία επιδιώκει με διάφορες δράσεις να συμβάλει στις ανάγκες τους μέσω της επίτευξης ουσιαστικής υποστήριξης σε όλο το φάσμα της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής τους.

Πρόσφατα, το Neptune Hotels είχε παράσχει σε όλους τους εργαζόμενους επιπρόσθετη οικονομική ενίσχυση ως μπόνους, επιβραβεύοντας τους με αυτό τον τρόπο για την ποιότητα της εργασίας που προσφέρουν, αλλά και την πολύ καλή οικονομική πορεία που καταγράφει το resort, παρά την τρέχουσα οικονομική κρίση.

Share Post