Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

 

Η εταιρεία Auberge Resorts Collection ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με νέους Chef για τα ξενοδοχεία Grace Santorini και Grace Mykonos. Οι διακεκριμένοι Jean-Charles Métayer και Γιάννης Κουτσοπεράκης θα αναλάβουν τους ρόλους των Consultant Executive Chef και Head Chef, αντίστοιχα, για το εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, ενώ ο ταλαντούχος Χρήστος Πατρινός θα είναι ο νέος Chef de Cuisine του ξενοδοχείου Grace Mykonos.

Όλοι τους γίνονται μέλη της οικογένειας Auberge Resorts Collection εν όψει της έναρξης της νέας περιόδου λειτουργίας των ξενοδοχείων την άνοιξη (Grace Hotel Santorini: 15 Απριλίου, Grace Mykonos: 8 Μαΐου).

Με ξεχωριστό ταλέντο και μια επιτυχημένη πορεία σε κουζίνες βραβευμένων εστιατορίων σε Γαλλία, Βρετανία, Ελβετία και Ελλάδα, ο JeanCharles Métayer έχει θητεύσει ως Executive Chef σε προορισμούς υψηλού κύρους και γαστρονομικής σημασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με προϋπηρεσία σε εστιατόρια όπως αυτά του Grischa Hotel στο Νταβός, το εστιατόριο Calypso των Elounda Hotels & Resorts στην Κρήτη αλλά και το Premiere, το βραβευμένο με τρία Michelin Forks εστιατόριο του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental στην Αθήνα, ο Jean-Charles Métayer θα επιστρατεύσει το χάρισμα, τις εμπειρίες και τις γνώσεις του στο νέο του ρόλο ως Consultant Executive Chef στο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection.

Ο Γιάννης Κουτσοπεράκης καταφθάνει στην κουζίνα του εστιατορίου Santoro στο Grace Hotel Santorini Auberge Resorts Collection ως Head Chef, με εμπειρία επτά ετών σε διακεκριμένα εστιατόρια κορυφαίων fine dining προορισμών. Έχοντας περάσει, μεταξύ άλλων, από την κουζίνα του βραβευμένου με τρία αστέρια Michelin εστιατορίου Fat Duck στη Βρετανία, από το εστιατόριο του Canaves Oia Suites Ηotel, αλλά και από το εστιατόριο του Matsuhisa Badrutt’s Palace Ηotel στο Saint Moritz της Ελβετίας, αναμένεται να αφήσει το δικό του στίγμα στο Santoro.

Στο εστιατόριο του Grace Mykonos, Auberge Resorts Collection, το ρόλο του Chef de Cuisine αναλαμβάνει ο Χρήστος Πατρινός. Με προϋπηρεσία στο βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin Schauenstein Schloss Restaurant Hotel στην Ελβετία αλλά και σε γαστρονομικούς προορισμούς γνωστούς στους λάτρεις των premium εμπειριών, όπως τα Nobu Matsuhisa σε Saint Moritz και Μύκονο, ο Χρήστος Πατρινός είναι η ιδανική επιλογή για το εστιατόριο του Grace Mykonos, Auberge Resorts Collection και του fine dining, κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram