Δευτέρα 29 Μαϊου 2023

Μετά την εντυπωσιακή και επιτυχημένη παρουσία στις βασικότερες τουριστικές εκθέσεις της Ελλάδας και των Βαλκανίων (Philoxenia – Θεσσαλονίκη, Holiday & SPA Expo – Σόφια, TTR Romania – Βουκουρέστι, Sajam Turizma – Βελιγράδι, Utazás Kiállítás – Βουδαπέστη), ο ταξιδιωτικός οργανισμός Zeus Travel, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την ανάπτυξη και την ανοδική του πορεία.

Πριν από λίγες ημέρες, άνοιξαν τα νέα γραφεία της εταιρείας και κοσμούν το κέντρο του Βελιγραδίου, με σκοπό την προσωπική και άμεση εξυπηρέτηση των Travel Agents και Tour Operators από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας.

Η ομάδα του Zeus Travel Srbija, με μακρόχρονη εμπειρία στο τομέα του τουρισμού, είναι στη διάθεση των συνεργατών για να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίου συμφέροντος.

Στόχοι της Zeus Travel, είναι τόσο η περαιτέρω εξάπλωση της εταιρείας στα Βαλκάνια και στην υπόλοιπη Ελλάδα, όσο και το να αποτελέσει έναν τουριστικό οργανισμό, που τα επόμενα χρόνια θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα του εισερχόμενου τουρισμού στη χώρα μας.

 

 

Post Tags
Share Post