Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε με την παρουσία του στην έκθεση Philoxenia το τουριστικό γραφείο Zeus Travel, ένα από τα σημαντικότερα της Θεσσαλονίκης. Ο ιδιοκτήτης του Θανάσης Νανάκος και τα στελέχη της εταιρείας υποδέχθηκαν δεκάδες φίλους και συνεργάτες για να τους ενημερώσουν για τις δραστηριότητες της εταιρείας.

 

 

Το Zeus Travel ασχολείται κυρίως με τον εισερχόμενο τουρισμό φέρνοντας κάθε χρόνο στην Ελλάδα χιλιάδες τουρίστες από την Ευρώπη.

Η ιστορία του ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990 στη Βουδαπέστη ως ένα ελληνικό τουριστικό γραφείο που έφερνε στην Ελλάδα χιλιάδες Ούγγρους τουρίστες. Διατηρώντας την παρουσία του στην Ουγγρική πρωτεύουσα τα τελευταία χρόνια άνοιξε γραφείο και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στους πελάτες του παρέχει όλη τη γκάμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Επίσης ο Θανάσης Νανάκος είναι ο δημιουργός και ιδιοκτήτης της εταιρείας Aegean Medical Service, ένα πολύ σημαντικό ιατρικό δίκτυο που παρέχει ιατρικές υπηρεσίες στους τουρίστες που κάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας.

Τέλος ο όμιλος περιλαμβάνει και ιδιόκτητα ξενοδοχεία στο Σταυρό της Θεσσαλονίκης. Καθώς ο κ. Νανάκος αναζητά νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στο χώρο του τουρισμού υπάρχουν αρκετά σχέδια για την ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων.

Post Tags
Share Post