Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Οι Μινωικές Γραμμές συνεχίζουν να στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Οι Μινωικές Γραμμές (Minoan Lines) συνεχίζουν την ανιδιοτελή τους προσφορά, αναλαμβάνοντας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το ρόλο του αποκλειστικού μεταφορέα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διευκολύνοντας τις ακτοπλοϊκές του ανάγκες από/προς την Κρήτη.

Στο πλαίσιο της πιστής τήρησης των υγειονομικών μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού (SARS-CoV-2) και με αφορμή την ανανέωση της εν λόγω χορηγίας, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση ανάμεσα στον Αντώνη Μανιαδάκη – Διευθύνοντα Σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών και τον Κώστα Γιαννόπουλο – Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να επισφραγιστεί, το σύμφωνο της εθελοντικής προσφοράς που έχουν συνάψει και τιμούν οι δύο πλευρές.

Κατά την έναρξη της συνάντησης αυτής, ο κ. Μανιαδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την κουλτούρα της εταιρείας μας, η οποία συμμετέχει ενεργά σε πολλές χορηγικές δράσεις, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία και την ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία. Η εταιρεία, με κατανόηση των εξαιρετικά δυσμενών και πρωτόγνωρων καταστάσεων, στηρίζει ανθρωπιστικές προσπάθειες όπως εκείνες του «Χαμόγελου του Παιδιού» που προάγουν το κοινωνικό και εθελοντικό γίγνεσθαι».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με τη σειρά του, ο κ. Γιαννόπουλος ευχαρίστησε θερμά τις Μινωικές Γραμμές για την πολύτιμη υποστήριξη και μέσω ενός σύντομου απολογισμού αποτύπωσε τη συνεισφορά της εταιρείας στο κοινωνικό έργο του Οργανισμού.

Ο ίδιος τόνισε πως «η σπουδαία αυτή συνεργασία βοήθησε σημαντικά τα παιδιά της Κρήτης με προβλήματα υγείας να μεταβούν σε εξειδικευμένα νοσοκομεία Παίδων της Αττικής, διευκόλυνε τις μετακινήσεις των μελών της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Οργανισμού για την υλοποίηση των προγραμμάτων όπως Amber Alert, ενώ κατέστη δυνατή η μεταφορά των Κινητών Ιατρικών Μονάδων μας στο πλαίσιο της διοργάνωσης σημαντικών δράσεων όπως της Εθελοντικής Δράσης Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε σε όλους τους νομούς της Κρήτης (Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο), εξασφαλίζοντας περισσότερες από 160 φιάλες αίματος για την κάλυψη των αναγκών των νοσοκομείων μας».

Τέλος, αναφορικά με την ανανέωση της χορηγίας, ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε πως «είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι, στις υπάρχουσες πρωτόγνωρες συνθήκες, οι Μινωικές Γραμμές στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες του Οργανισμού για κάθε παιδί και οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη, αποδεικνύοντας έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο προάγοντας την κοινωνική τους αλληλεγγύη και την ανθρωπιά».

Οι Μινωικές Γραμμές συνεχίζουν να στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επιθυμώντας να προσφέρουν την αμέριστη συμπαράσταση στις προσπάθειες του Οργανισμού, ώστε να συνεχίζει να υποστηρίζει και να προσφέρει βοήθεια σε ευαίσθητα κοινωνικά σύνολα όπως τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media