Κυριακή 20 Απριλίου 2025

Mείωση 50% του ξενοδοχειακού προσωπικού από ακτοπλοϊκές εταιρείες

Σε κατάσταση «συναγερμού» βρίσκονται οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των ναυτικών, καθώς όπως πληροφορούνται σε μείωση του ξενοδοχειακού προσωπικού κατά 50%, αναμένεται να προχωρήσουν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες από 1ης Νοεμβρίου 2013 έως 31 Μαρτίου 2014, εκμεταλλευόμενες το άρθρο 29 του νόμου 4150 του 2013 περί καθορισμού οργανικής σύνθεσης.

Όπως αναφέρουν καθημερινά γίνονται αποδέκτες μηνυμάτων ανησυχίας από εργαζομένους του συγκεκριμένου κλάδου που ζητούν τη στήριξη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Την ίδια στιγμή στελέχη των ακτοπλοϊκών εταιρειών κάνουν λόγο για μείωση της επιβατικής κίνησης τη συγκεκριμένη περίοδο εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης και για υπέρογκο λειτουργικό κόστος.

Πηγή: www.tovima.gr

Φωτογραφία: www.facebook.com/HellenicSeaways

Share Post