Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Μάνατζμεντ Σύγχρονων Τουριστικών Γραφείων: Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Αθηνάς Παπαγεωργίου

Το βιβλίο «Μάνατζμεντ Σύγχρονων Τουριστικών Γραφείων» φιλοδοξεί να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες αναλυτικής παρουσίασης της οργανωτικής και λειτουργικής δομής των σύγχρονων τουριστικών γραφείων, κλασικών και διαδικτυακών.

Σε ένα περίπλοκο παγκόσμιο περιβάλλον και με την τουριστική βιομηχανία σε μια μεταβατική περίοδο, θεωρήσαμε ότι η παρουσίαση των βασικών αρχών, αλλά ταυτόχρονα και των μελλοντικών προκλήσεων που αφορούν τα τουριστικά γραφεία θα ήταν χρήσιμη για το σπουδαστή, το φοιτητή, αλλά και το νέο επαγγελματία ταξιδιωτικό σύμβουλο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε ΕΔΩ την ιστοσελίδα του βιβλίου.

 

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Η Αθηνά Ν. Παπαγεωργίου είναι Επίκουρη Καθηγήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και μέλος ΣΕΠ του ΕΑΠ.

Το γνωστικό της αντικείμενο είναι η Διοίκηση των Τουριστικών Γραφείων, η Οργάνωση Συνεδρίων και ο Εναλλακτικός Τουρισμός.

Υπήρξε επί σειρά ετών διευθύντρια μεγάλων τουριστικών γραφείων.

Η κα Παπαγεωργίου είναι επίσης συγγραφέας οκτώ βιβλίων πάνω στο γνωστικό της αντικείμενο, ενώ έχει μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και μεγάλη σειρά ανακοινώσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media