Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Υπογράφηκε κοινό πρόγραμμα δράσης Ελλάδας – Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στον τομέα του τουρισμού

Υπογράφηκε από τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη το Κοινό Πρόγραμμα Δράσης της Ελλάδας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Η.Α.Ε.) στον τομέα του τουρισμού για την περίοδο 2020 – 2022.

Με την υπογραφή του Κοινού Προγράμματος Δράσης επιδιώκεται η προώθηση της συνεργασίας, κυρίως στους εξής τομείς: τουριστική προβολή, συνεργασία στον τομέα των Ειδικών Μορφών Τουρισμού, τουριστικές επενδύσεις, τουριστική νομοθεσία, αεροπορική συνδεσιμότητα, διεθνής συνεργασία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η διαδικασία της υπογραφής του Κοινού Προγράμματος Δράσης πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου από τον κ. Θεοχάρη και τον Υπουργό Επικρατείας Εξωτερικού Εμπορίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (Η.Α.Ε.), Dr. Thani Ahmed Al Zeyoudi, στο πλαίσιο του 2ου Φόρουμ Στρατηγικής Συνεργασίας Ελλάδας – Η.Α.Ε., το οποίο διοργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του εν λόγω σχεδίου δράσης, έχει συσταθεί άτυπη τεχνική επιτροπή, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, η οποία έχει συνεδριάσει έκτοτε ήδη τρεις φορές.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media