Γεύσεις και αρώματα από τα όμορφα Δωδεκάνησα πλημμυρίζουν από χθες το εστιατόριο Tudor Hall του ξενοδοχείου King George της πλατείας Συντάγματος.
Ο Chef de Cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς μας ξεναγεί σε ένα γευστικό ταξίδι στη συναρπαστική κουζίνα των Δωδεκανήσων με ένα νέο εποχιακό μενού με τίτλο Flavors of the Dodecanese.
Η μοναδική αύρα της περιοχής και η πλούσια γαστρονομική ιστορία της μεταφράζονται σε έξι παραδοσιακές συνταγές και μας υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία γεύσεων και αρωμάτων.
Δείτε ΕΔΩ το μενού.