Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

King George: Το εστιατόριο Tudor Hall υποδέχεται το εμβληματικό οινοποιείο Biondi – Santi

Το εστιατόριο Tudor Hall του ξενοδοχείου King George της πλατείας Συντάγματος, συνεχίζοντας την επιτυχημένη σειρά μοναδικών εμπειριών γύρω από τον κόσμο του κρασιού που διοργανώνει, αυτή τη φορά υποδέχεται το εμβληματικό οινοποιείο Biondi – Santi.

O Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης με επίτιμο καλεσμένο τον Giovanni Lai, Export Manager του θρυλικού οινοποιείου, αναλαμβάνουν να σας «ξεναγήσουν» σε μια από τις μεγαλύτερες οινοπαραγωγικές ζώνες στον κόσμο και σας προσκαλούν σε ένα συναρπαστικό γευστικό ταξίδι στο μαγευτικό Montalcino της Τοσκάνης και τους δημοφιλείς αμπελώνες του.

Η ιστορία ξεκινάει το 1888 όταν ο Clemente Santi μαζί με τον ανιψιό του Ferrucio Biondi Santi καλλιέργησαν την πρώτη σοδειά Brunello στην ιστορία.

Το πάθος και η ευφυΐα τους οδήγησαν στη δημιουργία του Brunello di Montalcino, ενός από τα πιο περιζήτητα κρασιά διεθνώς.

Η γαστρονομική παράδοση και τα μοναδικά αρώματα του Montalcino ενέπνευσαν τον Executive Chef Αστέριο Κουστούδη, ο οποίος έχει σχεδιάσει ένα μενού γευσιγνωσίας έξι σταδίων, που υπόσχεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις του κρασιού.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Guest of Honor
Giovanni Lai, Biondi-Santi Export Manager

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023
Ώρα Προσέλευσης: 20.15
Ώρα Έναρξης: 20.30
Κόστος συμμετοχής: €290 / άτομο (απαιτείται κράτηση)

Δείτε το μενού ΕΔΩ.

Wine Labels
Rosso di Montalcino, 2019
Brunello di Montalcino, 2017, 2011, 2009
Brunello di Montalcino Riserva, 2016

Για περισσότερες πληροφορίες και για την κράτησή σας, επικοινωνήστε στο 210 3330748.