Από τον ξενοδοχειακό όμιλο Katikies, που διαθέτει επτά πολυτελή ξενοδοχεία στη Σαντορίνη και στη Μύκονο, ανακοινώθηκε ότι η Μύκονος θα αποκτήσει το δικό της εστιατόριο Botrini’s, μετά την τεράστια επιτυχία του Botrini’s Santorini, της πρώτης κυκλαδίτικης βερσιόν του διάσημου και βραβευμένου με αστέρι Michelin αθηναϊκού εστιατορίου που φιλοξενείται στο Katikies Santorini και λατρεύτηκε από το ελληνικό και το διεθνές κοινό.
Πέρσι είδαμε την ηχηρή συνεργασία μεταξύ του ομίλου Katikies και του διάσημου Michelin – starred chef Έκτορα Μποτρίνι, που ανέλαβε το ρόλο του executive chef όλων των εστιατορίων των ξενοδοχείων του ομίλου, να ταράζει τα νερά στο γαστρονομικό τοπίο της Σαντορίνης.
Φέτος είναι η σειρά της Μυκόνου – χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα νέα για τη Σαντορίνη που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Το πανέμορφο και πολυτελές Katikies Mykonos, λοιπόν, θα υποδεχθεί το ολοκαίνουριο Botrini’s Mykonos, το οποίο θα παραμείνει φυσικά πιστό σε όλες εκείνες τις αξίες που χάρισαν στο εστιατόριο Botrini’s τις πολυάριθμες βραβεύσεις του και το αστέρι από τον οδηγό Michelin, αλλά αυτή τη φορά μέσα σε ένα σαγηνευτικό κυκλαδίτικο σκηνικό με καταγάλανο αιγαιοπελαγίτικο φόντο και μία εξωτική boho-chic ατμόσφαιρα.

Botrini’s Mykonos
Πάνω από την ηλιόλουστη παραλία του Αγίου Ιωάννη οι επισκέπτες θα απολαύσουν τα εντυπωσιακά πιάτα του διάσημου Ελληνο-Ιταλού σεφ Έκτορα Μποτρίνι.
Επιδεικνύοντας κορυφαία υλικά, υψηλή τεχνική και αστείρευτο ταλέντο, οι πιο εμβληματικές συνταγές του σεφ θέτουν τις βάσεις για μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Τα πολυτιμότερα και πιο φρέσκα δώρα της γης και της θάλασσας περνούν από την κουζίνα για να μεταμορφωθούν σε έργα σύγχρονης μαγειρικής τέχνης, που συναντούμε σε degustation και à la carte μενού και συνοδεύονται από εξαιρετικές ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, υπό την επιμέλεια του Γιάννη Καρακάση MW (Master of Wine).