Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

«4 hands dinner» σε εστιατόριο του Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο

Το 5άστερο Olea All Suite Hotel, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, καλωσορίζει το Σάββατο 29 Ιουνίου στο εστιατόριο Flow Dine & Wine τον Chef Pieter Riedijk, για ένα μοναδικό 4 hands dinner.

Πρόκειται για μία συνεργασία με τον Executive Chef του εστιατορίου Μιχάλη Νουρλόγλου, ως συνέχεια της περσινής συνάντησης, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο της Ζακύνθου και το καταπράσινο περιβάλλον του Olea All Suite Hotel.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin για την πορεία του και τη γαστρονομική του υπεροχή στο εστιατόριο Le Montgomerie, ο Chef Pieter Riedijk, καταφθάνει στο Olea All Suite Hotel για μια βραδιά μοναδικών γεύσεων.

Με πάθος για την τελειότητα και μια εντυπωσιακό πορεία στα ξενοδοχεία Le K2 Collections, ο chef έχει δημιουργήσει ένα δελεαστικό μενού και υπόσχεται αξέχαστες γαστριμαργικές εμπειρίες.

Στο πλευρό του ο επίσης αναγνωρισμένος με Βραβείο Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας το 2023, Μιχάλης Νουρλόγλου.

Ως executive chef του γαστρονομικού concept του ξενοδοχείου, φέτος τιμήθηκε για πρώτη φορά από το FNL Guide και με αστέρι Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας, για το εστιατόριο Flow Dine & Wine.

Οι γαστρονομικές συνθέσεις των δύο κορυφαίων chef έχουν ως βάση τους την εξαιρετική τοπική πρώτη ύλη, με σεβασμό στην εποχικότητα και την παράδοση της Ζακύνθου.

Τη βραδιά θα συνοδεύσει ζωντανή μουσική στο χώρο του εστιατορίου.

 

Για κρατήσεις επικοινωνείτε με το ξενοδοχείο:

Τηλέφωνο: 26950 22265

Ώρες λειτουργίας Flow Dine & Wine: 19:00 – 23:30