Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Η Κατερίνα Μούσμπε (Mideast Travel) νικήτρια στα Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας 2021

Η Κατερίνα Μούσμπε, ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια του Ομίλου Mideast Travel Worldwide βραβεύτηκε για την πορεία και συνεχή επιτυχία του Ομίλου στο 6ο Forum Υγείας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για τις Εξαγωγές Υπηρεσιών που έχει πετύχει τα τελευταία 38 χρόνια, στα Βραβεία Γυναικείας Επιχειριματικότητας.

Η Βράβευση έγινε στο περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου, σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στις 23 Οκτωβρίου και παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων πρόσωπικότητες της κυβέρνησης και της Περιφέρειας των Αθηνών, καθώς και σπουδαίες γυναίκες του επιχειρηματικού κλάδου.

Η κα Μούσμπε συνοδευόταν από το σύζυγό της Δημήτρη Λινό, καθώς και από την αδελφή της Δα. Μαρία Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια του Ομίλου Mideast Travel Worldwide.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το βραβείο αυτό ήρθε να συμπληρώσει μια σειρά τεσσάρων βραβείων με τα οποία έχει διακριθεί η Mideast μέσα στο φετινό Οκτώβριο, με μια προσωπική τιμητική διάκριση για την κα Μούσμπε για τη συνεχή σωστή διαχείριση όλου του Ομίλου μέσα σε αυτά τα χρόνια.

Η κα Μούσμπε παρέλαβε το βραβείο της από τον Ζαχαρία Καπλανίδη, Πρόεδρο του Ομίλου ΖΙΤΑ και διοργανωτή του Forum και στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε τη διοργάνωση και τον ίδιο τον κ. Καπλανίδη, δήλωσε ότι:

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην αδελφή μου τη Μαρία που έχει συμβάλει μαζί μου στην επιτυχία της εταιρείας από την ίδρυση της, στην οικογένειά μου και στη μεγάλη οικογένεια της Mideast Travel Worldwide που αποτελείται κυρίως από γυναίκες, οπότε αυτό το βραβείο ανήκει κατ’ επέκταση και σε όλες τις γυναίκες της εταιρείας μας».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media