Άγονος κατέληξε και ο δεύτερος πλειστηριασμός για το Hydra Beach (φωτογραφία), που έγινε την περασμένη Tετάρτη (25/04), καθώς η τιμή εκκίνησης των 27,8 εκατ. θεωρείται υψηλή.
Ήδη, όπως αναφέρουν ενημερωμένες πηγές, η νομική υπηρεσία της Eurobank, που είναι η επισπεύδουσα τράπεζα, συντάσσει το αίτημα προς το δικαστήριο προκειμένου να προσδιοριστεί ο τρίτος, κατά σειρά, πλειστηριασμός, στον οποίο, με βάση το νόμο, υπάρχει η δυνατότητα να «πέσει» η τιμή έως και 30%. Δηλαδή να βγει με τιμή εκκίνησης τα 20,3 εκατ., αν και εκτιμάται ότι η τράπεζα θα επιδιώξει ένα τίμημα της τάξης των 22 εκατ. ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το εύρος της τιμής θα οριστεί από το δικαστήριο.
Παράγοντες που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις, εκτιμούν ότι ο νέος πλειστηριασμός δεν θα πραγματοποιηθεί πριν το Σεπτέμβριο.
Το ιστορικό ξενοδοχειακό συγκρότημα Hydra Beach, που βρίσκεται στην περιοχή Θερμησία της Αργολίδας απέναντι από την Ύδρα, διαθέτει 343 δωμάτια, σουίτες και bungalows.
Πηγή: www.dealnews.gr