Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Η MSC Cruises δημιουργεί τουριστικό θέρετρο στις Μπαχάμες

MSC-ISLAND10

Τουριστικό θέρετρο θα δημιουργήσει στις Μπαχάμες η MSC Cruises, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρεία κρουαζιέρας. Η συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό των νησιών Μπαχάμες της Καραϊβικής Πέρι Κρίστι και τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της MSC Cruises Πιερτζιαφράνκο Βάγκο, είναι διάρκειας 100 ετών και δίνει τη δυνατότητα στην MSC να αναπτύξει το ιδιωτικό νησί της, το οποίο θα ονομάζεται «Ocean Cay MSC Marine Reserve» (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις).

Το ύψος της επένδυσης θα φθάσει τα 200 εκατ. δολάρια, τα έργα προγραμματίζονται να ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2016, ενώ η έναρξη λειτουργίας του «Ocean Cay MSC Marine Reserve» τοποθετείται στο Δεκέμβριο του 2017.

Ο ιδιωτικός «παράδεισος» της MSC Cruises θα αποτελεί έναν ολοκληρωμένο προορισμό διακοπών και νυχτερινής διασκέδασης που θα καλύπτει επιφάνεια 385 στρεμμάτων. Μεταξύ άλλων, προβλέπεται να περιλαμβάνει έξι παραλίες συνολικού μήκους 3,5 χλμ., αμφιθέατρο 2.000 θέσεων, πολλά εστιατόρια και μπαρ.

MSC-ISLAND11MSC-ISLAND12MSC-ISLAND13MSC-ISLAND14MSC-ISLAND15

Οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων της MSC που θα «δένουν» στην ιδιωτική «ναυτική βάση» της εταιρείας στις Μπαχάμες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάζουν δραστηριότητες στην ξηρά, αλλά και πάνω στο πλοίο καθώς, όσο τα πλοία παραμένουν στο νησί, θα λειτουργούν κανονικά όλα τα τμήματά τους, συμπεριλαμβανομένου του καζίνο. Με αυτόν τον τρόπο το νησί θα αποτελεί προέκταση του κρουαζιερόπλοιου και το πλοίο προέκταση του νησιού.

Στο βορειοδυτικό άκρο του νησιού θα λειτουργεί το «MSC Yacht Club» για premium πελάτες, το οποίο θα περιλαμβάνει πλήρες κέντρο spa, αίθουσες μασάζ και bungalows.

Στο νησί θα διαμορφωθεί ένα δίκτυο με διαδρομές για περπάτημα και τρέξιμο, ενώ οι πελάτες της εταιρείας θα έχουν στη διάθεσή τους όλα τα θαλάσσια σπορ και παιχνίδια καθώς και οικογενειακή παραλία με εστιατόριο για παιδιά και παιδότοπους, μέγαρο για την τέλεση γάμων και τη φιλοξενία εκδηλώσεων, αλλά και εναέρια τροχαλία (zip wire) για τους πολλούς λάτρεις του είδους.

Πηγή: www.euro2day.gr

Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: www.meretcroisiere.fr

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο του Παναγιώτη Υφαντή στο euro2day.gr