Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Το λιμάνι του Πειραιά home port για το MSC Lirica το 2021

 

Η MSC Cruises θα ξεκινήσει κρουαζιέρες με το MSC Lirica από το 2021 στην ανατολική Μεσόγειο και θα χρησιμοποιήσει τον Πειραιά ως κύριο λιμάνι επιβίβασης και αποβίβασης (home port).

To MSC Lirica θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων, από το Μάιο μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2021 από τον Πειραιά για τα λιμάνια της Μυκόνου, Χάιφας, Λεμεσού, Ρόδου και Κουσάντασι με επιστροφή στον Πειραιά.

Το MSC Lirica προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία κρουαζιέρας με επίκεντρο την κομψότητα, την άνεση και τη φιλοξενία με 992 καμπίνες επιβατών (αριθμός επιβατών: 2.679, αριθμός πληρώματος: 721).

RevitUp – Digital & Revenue Management

Μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και μια αίσθηση του απέραντου, με υπέροχη εσωτερική θέα από το φουαγιέ και από τα παράθυρα των σαλονιών που ξεκινούν από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Το κρουαζιερόπλοιο προσφέρει επιλογή ανάμεσα σε σαλόνια και μπαρ, όπως το πολυτελές μπαρ Beverly Hills ή το Lord Nelson Pub με παραδοσιακό αγγλικό στιλ.

Για οικογένειες, υπάρχουν εκπληκτικοί χώροι για παιδιά που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την LEGO Group και την Chicco, καθώς και ένα υδάτινο πάρκο με εκτοξευτήρες νερού, δύο πισίνες καθώς και ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά όλων των ηλικιών.

Το MSC Aurea Spa προσφέρει ένα «καταφύγιο» για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν.

Το εντυπωσιακό Broadway Theatre προσφέρει διασκέδαση κάθε βράδυ.

Με δύο κύρια εστιατόρια, έναν μπουφέ και το δημοφιλές Kaito Sushi Bar, οι επιβάτες θα έχουν «επίσημες» ή πιο casual επιλογές για φαγητό.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media