Σάββατο 28 Μαϊου 2022

Γρηγόρης Τάσιος: Ανάκαμψη από το 2022

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), Γρηγόρης Τάσιος, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κάθε μέρα Ελλάδα», είπε ότι θα υπάρξει ανάκαμψη από το 2022 ανάλογα με τα υγειονομικά δεδομένα και τις ιατρικές εξελίξεις στο μέτωπο του κορoνοϊού.

Ο κ. Τάσιος χαρακτήρισε για άλλη μια φορά το 2021 «χρονιά επιβίωσης» για τις χιλιάδες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας που είδαν τους τζίρους τους να μειώνονται δραματικά, καλώντας την κυβέρνηση να υιοθετήσει εμπροσθοβαρή μέτρα, για να μην καταρρεύσουν.

Ο πρόεδρος της ΠΟΞ σημείωσε ότι «η άσκηση με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στα ξενοδοχεία ήταν απολύτως πετυχημένη», προσθέτοντας ότι η χώρα μας κατάφερε να εξασφαλίσει ένα καλό «διαβατήριο» για την επόμενη τουριστική περίοδο, εξαιτίας της καλής διαχείρισης της κρίσης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επιπλέον, στάθηκε ιδιαίτερα στην εμπιστοσύνη που όπως είπε δείχνουν τα τελευταία 24ωρα προς την Ελλάδα αεροπορικές εταιρείες που επιστρέφουν με πτήσεις στα νησιά.

Ο κ. Τάσιος αναφέρθηκε στη μεγάλη συμμετοχή υποψηφίων (18) στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΠΟΞ, λέγοντας πως αυτό από μόνο του σηματοδοτεί την ανάγκη για εκπροσώπηση όλων των περιοχών της χώρας στην Ομοσπονδία, αλλά και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

«Φέτος, λόγω των ειδικών μέτρων που αποφασίστηκαν για την Αττική, αναλάβαμε την πρωτοβουλία οι εκλογές να διεξαχθούν στις 15 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί και μια συμβολική κίνηση «αποκέντρωσης». Στέλνουμε το μήνυμα ότι ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας», κατέληξε ο κ. Τάσιος.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media