Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Η Eyewide ανέλαβε την ψηφιακή προβολή του Αμαρίου Κρήτης ως ταξιδιωτικού προορισμού

Ένα νέο project ανέλαβε η Eyewide Digital Marketing Agency και πάλι από το χώρο του τουρισμού: Ο Δήμος Αμαρίου ανέθεσε στην εταιρεία το σχεδιασμό της digital marketing στρατηγικής για την προβολή της περιοχής του Αμαρίου και την ανάδειξη της ως ταξιδιωτικό προορισμό.

Για το σκοπό μιας ολοκληρωμένης προβολής, η Eyewide προχώρησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας Discover Amari (www.discoveramari.com), το λογότυπο της οποίας δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Motive Creative.

Τo Discover Amari αναπτύσσεται σε τέσσερις βασικές ενότητες – πυλώνες: Προορισμός, Γαστρονομία, Δραστηριότητες και Άνθρωποι και αναδεικνύει το Αμάρι ως προορισμό που προτείνεται και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Η Eyewide δημιούργησε και διαχειρίζεται τα social media της σελίδας (Facebook, Instagram) δημοσιεύοντας περιεχόμενο για το Αμάρι, ενώ παράλληλα σχεδιάζει και υλοποιεί διαφημιστικές καμπάνιες (reach, branding, post engagement, page like), με στόχευση στους ντόπιους και τους επισκέπτες της Κρήτης, για την προώθηση του προορισμού.

Δείτε και ακολουθήστε τους λογαριασμούς του Discover Amari στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook page: https://www.facebook.com/discoveramari/

Instagram: https://www.instagram.com/discoveramari/

 

Eyewide Digital Marketing

Η Eyewide Digital Marketing δραστηριοποιείται από το 2008 στο χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, με ειδίκευση στο χώρο του τουρισμού. Προσφέρει όλο το φάσμα υπηρεσιών digital marketing (web design & development, google ads, social media marketing, SEO), ενώ αναλαμβάνει και τις online πωλήσεις ξενοδοχείων. Είναι μέλος του ΣΕΤΕ και Premier Google Partner.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media