Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Duetto Pulse Report: Η ανάκαμψη των ξενοδοχείων στην EMEA συνεχίζεται

του Νίκου Γκιόκα, Business Development Manager της RevitUp

 

Η τελευταία έκδοση του Duetto Pulse Report, η οποία παρακολουθεί τα δεδομένα απόδοσης (performance data) των ξενοδοχείων, για το Μάιο του 2021 δείχνει ότι η ανάκαμψη της ευρωπαϊκής ξενοδοχειακής βιομηχανίας συνεχίζεται και για αυτό το μήνα, καθώς έχουν αναφερθεί ορισμένα εντυπωσιακά δεδομένα σχετικά με το pick up αλλά και των αναζητήσεων.

Οι κρατήσεις σε όλη την περιοχή της Ευρώπης αυξήθηκαν κατά 913% το Μάιο για τις ημερομηνίες διαμονής τον Ιούνιο, με εντυπωσιακά κέρδη να διαφαίνονται μέχρι τον Ιανουάριο του 2022.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Όσον αφορά την κίνηση στο διαδίκτυο, η Ευρώπη έχει πάει πολύ καλά ξανά. Ο αριθμός των αναζητήσεων για το brand.com (ιστοσελίδες ξενοδοχείων) για παραμονή (stay dates) τον Ιούνιο σχεδόν τριπλασιάστηκε σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα και υπήρξε τριψήφια αύξηση για κάθε μήνα έως τον Οκτώβριο 2021.

Η δραστηριότητα αναζήτησης στο Διαδίκτυο για κάθε μήνα έως το Μάιο του 2022 είναι επίσης εντυπωσιακά υψηλή.

Κι ενώ το pick up έχει αυξηθεί σημαντικά, οι οn the books κρατήσεις δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τα αντίστοιχα νούμερα σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Το OTB (οn the books ) ADR αυξάνεται σε σύγκριση με το 2020 από τον Ιούλιο έως τον Ιανουάριο του 2022 κυρίως λόγω της αλλαγής μείγματος αγοράς (market mix), όμως ωστόσο, τα OTB rooms παραμένουν χαμηλότερα για ημερομηνίες παραμονής (stay dates) που ξεκινούν το Σεπτέμβριο του 2021 και μετά.

Το Duetto Pulse Report διατίθεται δωρεάν σε ξενοδόχους από όλο τον κόσμο. Παρακολουθεί βασικές μετρήσεις για τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, το EMEA και το APAC.

Εγγραφείτε εδώ: https://www.duettocloud.com/pulse-signup

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media