Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Οι Διαδραστικές Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη

Η Workathlon, η 1η πλατφόρμα στην Ελλάδα που προσφέρει καινοτόμες λύσεις στελέχωσης αποκλειστικά για τον κλάδο της Φιλοξενίας, επιστρέφει για 3η φορά στη Θεσσαλονίκη για μια ακόμη ξεχωριστή Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας!

Οι ημέρες καριέρας «γεννήθηκαν» στη Θεσσαλονίκη πριν δύο χρόνια και πλέον αποτελούν θεσμό για τους επαγγελματίες του κλάδου στη Βόρεια Ελλάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις δύο προηγούμενες χρονιές, οι ημέρες καριέρας της Workathlon προσέλκυσαν το ενδιαφέρον περισσότερων από 2.000 ξενοδοχοϋπαλλήλων από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Φέτος, ο πήχης ανεβαίνει με περισσότερα από 35 ξενοδοχεία να δηλώνουν το παρών και τις συμμετοχές υποψηφίων να αναμένονται πως θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο!

RevitUp – Digital & Revenue Management

Costa Navarino, TOR Hospitality Group, bluegr Hotels & Resorts, Louis Hotels, Sani & Ikos Resorts, Kanava Hotels & Resorts, Viking Cruises είναι μόνο μερικά από τα κορυφαία ονόματα που θα βρίσκονται στις 16 Ιανουαρίου 2020 στο Capsis Hotel.

Επιθυμία τους είναι να γνωρίσουν από κοντά τα ξενοδοχειακά ταλέντα της Βόρειας Ελλάδας και να ξεχωρίσουν τα πιο λαμπερά από αυτά!

Αν θεωρείς πως είσαι ξενοδοχειακό ταλέντο, δεν γίνεται να χάσεις τη φετινή ημέρα καριέρας στη Θεσσαλονίκη. Τα καλύτερα Ξενοδοχεία θα είναι εκεί και θα περιμένουν να τους κερδίσεις!

Εξασφάλισε δωρεάν το εισιτήριο σου εδώ και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να δικτυωθείς με ανθρώπους και στελέχη του κλάδου σου.

Απαραίτητη η ολοκλήρωση της εγγραφής σου εδώ.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media