Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Cyprus Airways: Πτήσεις προς οκτώ ελληνικά αεροδρόμια το καλοκαίρι του 2020

Το καλοκαίρι του 2020, η Cyprus Airways διευρύνει το δίκτυό της από τη Λάρνακα σε ελληνικούς προορισμούς με πτήσεις προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Σκιάθο και Πρέβεζα.

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του πτητικού προγράμματος της Cyprus Airways και της έναρξης πώλησης εισιτηρίων για την καλοκαιρινή σεζόν του 2020, για πτήσεις σε αεροδρόμια της Ελλάδας, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Στην Ευρώπη, η Cyprus Airways θα πραγματοποιεί πτήσεις προς την Ελβετία (Ζυρίχη και Γενεύη), τη Σλοβακία (Μπρατισλάβα και Κόσιτσε), τη Σαιξπηρική πόλη Βερόνα στην Ιταλία και την ιστορική πόλη της Πράγας στην Τσεχία.

Η εταιρεία θα συνεχίσει τις πτήσεις της προς Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και Βηρυτό (Λίβανο), ενώ θα συνδέσει την Κύπρο με την πρωτεύουσα της Αιγύπτου, το Κάϊρο.

Η πώληση των εισιτηρίων έχει ανοίξει μέσω της ιστοσελίδας της Cyprus Airways www.cyprusairways.com, μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας (τοπικές κλήσεις δωρεάν 8000 8111 ή από το εξωτερικό +357 24000053) και μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media