Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της νέας πλατφόρμας κρατήσεών της «Seaware».

Αυτή η νέα ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα κρατήσεων, η οποία απευθύνεται στους ταξιδιωτικούς συμβούλους και πράκτορες δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Versonix, την κορυφαία εταιρεία λογισμικών η οποία έχει ως στόχο την παροχή πλήρως ενσωματωμένων και εξατομικευμένων λύσεων στον ταξιδιωτικό κλάδο και τον ευρύτερο κλάδο αναψυχής.

Η πλατφόρμα Seaware παρέχει προηγμένες λειτουργίες CRM (Customer Relationship Management), καθώς και πρόσβαση σε ένα μεγαλύτερο εύρος πακέτων κρατήσεων για πριν και μετά την κρουαζιέρα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

H νέα αυτή πλατφόρμα συνδυάζει υποχρεωτικά και προαιρετικά στοιχεία, τιμολόγηση βάσει συγκεκριμένων κανόνων, χρονοδιαγράμματα πληρωμών και ακυρώσεων, εκδρομές στην ξηρά και εμπειρίες εν πλω, αλλά και τη δυνατότητα διαμόρφωσης εξατομικευμένων επιλογών κρουαζιέρας καθώς και μεγάλων οικογενειακών κρατήσεων.

Επιπλέον, το σύστημα είναι πλήρως συμβατό και εναρμονισμένο με τα πρότυπα ασφαλείας των GDPR, εξασφαλίζοντας πλήρη προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών.

Πολλοί ταξιδιωτικοί σύμβουλοι είναι ήδη εξοικειωμένοι με αυτή την κορυφαία στον κλάδο πλατφόρμα παγκοσμίως καθώς τους παρέχει το σημαντικό πλεονέκτημα της άμεσης πρόσβασης στις κρατήσεις των πελατών τους όλο το 24ωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα.

«Η εφαρμογή της πλατφόρμας κρατήσεων Seaware αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα της συνεχούς δέσμευσής μας προς τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους και πράκτορες», ανέφερε ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises, Leslie Peden. «Συνεργαζόμαστε στενά με την Versonix, πάνω από ένα χρόνο τώρα προετοιμάζοντας αυτή την εφαρμογή και είμαστε σε συστηματική επικοινωνία με πολλούς από τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους και πράκτορες, ώστε η μετάβαση στη νέα μας πλατφόρμα κρατήσεων να είναι απρόσκοπτη. Αναμένουμε τη σημαντική υιοθέτηση του νέου αυτού συστήματος από τους ταξιδιωτικούς μας συνεργάτες, δίνοντάς τους τον έλεγχο των κρατήσεών τους όλο το 24ωρο και όλες τις μέρες της εβδομάδας, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη μεταξύ μας συνεργασία».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσθέσαμε την Celestyal Cruises στο συνεχώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο των κορυφαίων εταιρειών στον ταξιδιωτικό κλάδο διεθνώς, οι οποίες έχουν επωφεληθεί από τη μοναδική πλατφόρμα κρατήσεων Seaware της Versonix και απολαμβάνουν τις πολλαπλές δυνατότητες δημιουργίας εσόδων», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Versonix, Yuri Polissky.

Οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι που συνεργάζονται με τη Celestyal Cruises έλαβαν έναν σύνδεσμο για το εγχειρίδιο χρήσης της Seaware, καθώς και εκπαιδευτικά βίντεο μαζί με τα προσωπικά στοιχεία σύνδεσής τους.

Όσοι είναι νέοι χρήστες θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας προκειμένου να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στην ειδική σελίδα που αναφέρει «Κράτηση για Ταξιδιωτικούς Πράκτορες».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post