Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025

Αύξηση πάνω από 10% των κρατήσεων στον Αστέρα Βουλιαγμένης

ASTIR

 

Αύξηση άνω του 10% εμφανίζουν οι κρατήσεις στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης για τη φετινή σεζόν σε σχέση με τον όγκο των κρατήσεων που είχε συγκεντρωθεί την ίδια περίοδο πέρυσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέλιξη αυτή και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του συγκροτήματος για το διάστημα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου του έτους 2016 έχει καλλιεργήσει στη διοίκηση της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε. την αισιοδοξία ότι φέτος μπορεί να είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών για τον Αστέρα Βουλιαγμένης σε επίπεδο καθαρών αποτελεσμάτων.

Σημαντική αύξηση των κρατήσεων καταγράφεται από αγορές όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, αλλά και από αραβικές χώρες.

Στο μέτωπο των εξελίξεων για την πώληση του συγκροτήματος στην πλειοδότρια στο διαγωνισμό εταιρεία Jermyn Street Real Estate Fund IV LP προχωρά η προεργασία για την κατάθεση προς έγκριση στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) του Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Δημοσίου Ακίνητου, προκειμένου εν συνεχεία να υπογραφεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα και να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Πηγή: www.kathimerini.gr

Φωτογραφία: www.facebook.com/astirpalaceresort

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο του Στάθη Κουσουνή στο kathimerini.gr