Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Astir Villas: Πωλήθηκαν οι δύο πρώτες βίλες στο Four Seasons Astir Palace

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», πωλήθηκαν σε Έλληνα επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορικής ναυτιλίας, έναντι ποσού άνω των 40 εκατ. ευρώ η καθεμία, οι δύο πρώτες εκ των 13 πολυτελών βιλών (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις) που θα κατασκευαστούν σε έκταση της χερσονήσου του «Αστέρα Βουλιαγμένης» (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens).

Σημειώνεται πως η καθεμία από τις 13 βίλες που θα κατασκευαστούν χωροθετείται σε οικόπεδα που ξεκινούν από 5 στρέμματα και φτάνουν μέχρι και τα 8,6 στρέμματα, ενώ η δομήσιμη επιφάνεια για κάθε μία βίλα ξεκινάει από 2.500 τετραγωνικά μέτρα και φτάνει έως και 4.000 τετραγωνικά.

Οι νέοι ιδιοκτήτες του Αστέρα (AGC Equity Partners), φιλοδοξούν να έχουν έσοδα της τάξεως των 400 – 500 εκατομμυρίων ευρώ από την πώληση των 13 βιλών.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Οι Astir Villas, όπως ονομάζεται το project, αποτελούν έναν εμβληματικό οικιστικό σχεδιασμό, ο οποίος προστέθηκε στη δεύτερη φάση της επένδυσης του «Αστέρα» και περιλαμβάνει την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών που έχουν χωροθετηθεί στο κύριο μέτωπο της χερσονήσου προς το Σαρωνικό, εκεί όπου βρισκόταν το ξενοδοχείο «Αφροδίτη», το οποίο και έχει πλέον κατεδαφιστεί.

 

Πηγή: www.kathimerini.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media