Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Aria Hotels: Αυθεντικό ταξίδι με ασφάλεια σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς

Γνωστή για τις αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας που προσφέρει σε ιδιαίτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων Aria Hotels (https://www.ariahotels.gr/el/) άνοιξε και φέτος με απόλυτη ασφάλεια τις πόρτες των καταλυμάτων της σε όλη την Ελλάδα.

Δίνοντας έμφαση στην αυθεντικότητα και την ιδιωτικότητα, τα Aria Hotels παρέχουν στον επισκέπτη αυτόνομη και ξέγνοιαστη διαμονή σε αστικά διαμερίσματα, ορεινά retreats και ήσυχες παραθαλάσσιες κατοικίες, σε νησιωτικές και ηπειρωτικές περιοχές όπως η Αθήνα, oι Κυκλάδες, η Κρήτη, η Σκιάθος, η Πελοπόννησος και άλλες.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επισκέπτες σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, τα Aria Hotels έχουν μεριμνήσει για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων σε όλα τα καταλύματά τους, ακολουθώντας τους απαραίτητους κανονισμούς υγιεινής και παρέχοντας μια ευχάριστη και άνετη  εμπειρία διαμονής.

Κι αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, η πολυτέλεια γίνεται συνώνυμη με την αυθεντικότητα – πάντα με ασφάλεια – χάρη στα Aria Hotels.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σχετικά με τα Aria Hotels

Τα Aria Hotels (www.ariahotels.gr) είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε πολλαπλούς & ιδιαίτερους προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα, στην Εύβοια, στην Κρήτη, στις Κυκλάδες, στην Ήπειρο, στην Πελοπόννησο και στις Σποράδες.

Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: το περιβάλλον, τον πολιτισμό και το πάθος για ανακάλυψη. Προτεραιότητα αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική, το σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου και την ιδιαίτερη τοποθεσία, να δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας.

Τα Aria Hotels είναι θυγατρική εταιρεία του οικογενειακού Ομίλου Libra.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post