Σάββατο 28 Μαϊου 2022

Άνοιξε το 5άστερο boutique Χenodocheio Milos στο κέντρο της Αθήνας

Με λίγη καθυστέρηση, όπως όλα τα νέα ξενοδοχεία από την Άνοιξη του 2020 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας το 5άστερο boutique hotel Xenodocheio Milos.

To Xenodocheio Milos, βρίσκεται δίπλα στην Παλιά Βουλή, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη 3 – 5 και Βουλής, λίγα μόλις μέτρα από την οδό Σταδίου, αλλά και πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα δύο «δίδυμα» διατηρητέα, νεοκλασικά κτήρια, που ενοποιούνται από μια μεταγενέστερη γυάλινη προσθήκη στους τελευταίους ορόφους, μετατράπηκαν σε ένα πολύ όμορφο boutique ξενοδοχείο που διαθέτει 43 δωμάτια με μαρμάρινα μπάνια και ξύλινα πατώματα, το διεθνούς φήμης Estiatorio Milos του chef Κώστα Σπηλιάδη που «μετακόμισε» από το Athens Hilton, γυμναστήριο, spa κ.ά.

Η Intrakat του ομίλου Κόκκαλη έχει μισθώσει τα κτήρια από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού από το 2017 για 20 χρόνια.

Τα αρχικά σχέδια προέβλεπαν ότι το ξενοδοχείο θα λειτουργούσε ως το 5άστερο Athens Townhouse Hotel, αργότερα όμως αποφασίστηκε, λόγω της συνεργασίας με την αλυσίδα εστιατορίων Milos, ότι θα ονομαστεί «Xenodocheio Milos».

Το Xenodocheio Milos διαχειρίζεται η εταιρεία Epoque Collection, η οποία έχει το management του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος OMMA Santorini, που άνοιξε το 2019 με 30 δωμάτια, σουίτες και βίλες και του 4άστερου The Kefalari Suites, που βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Κεφαλαρίου της Κηφισιάς.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media