Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Το Angsana Corfu οργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Κέρκυρα

Με κεντρικό μήνυμα «Follow our Vision» το ξενοδοχείο Angsana Corfu οργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Κέρκυρα, προκειμένου να στελεχώσει το σύνολο των τμημάτων του για την τουριστική περίοδο του 2019. 

Αποτελώντας τη νέα και πολυαναμενόμενη άφιξη στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού, το πολυτελές resort Angsana Corfu κοντά στο γραφικό χωριό Μπενίτσες, αναζητά συνεργάτες με πάθος για τη φιλοξενία, τη γαστρονομία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση για να γίνουν μέλος της ομάδας του. 

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή Ημέρα Καριέρας στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, από τις 12:00 έως τις 17:00 και το Angsana Corfu είναι έτοιμο να υποδεχθεί επαγγελματίες του τουρισμού σε ένα δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον και να τους καλωσορίσει στη μεγάλη οικογένειά του.  

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο εργατικό δυναμικό, το βραβευμένο brand Angsana και ο Όμιλος Επιχειρήσεων «Banyan Τree Hotels & Resorts» επενδύουν στους συνεργάτες τους προκειμένου να προσφέρουν παγκόσμιας κλάσης υπηρεσίες και ξεχωριστές εμπειρίες διαμονής στους φιλοξενούμενούς τους. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέλθουν έχοντας μαζί τους το βιογραφικό τους σημείωμα, καθώς και μια πρόσφατη φωτογραφία τους, ενώ όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στο Επιμελητήριο Κέρκυρας μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους μαζί με τη φωτογραφία τους μέσω email στη διεύθυνση panagiota.sakellaropoulou@angsana.com, υπόψη Παναγιώτας Σακελλαροπούλου. 

 

Επιμελητήριο Κέρκυρας 

Αριστοτέλους 2, Κέρκυρα 

2ος όροφος, Αίθουσα «Σπύρος Δένδιας»

 

Περισσότερα για το Angsana Corfu 

Σε απόσταση 12 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, το Angsana Corfu αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο του βραβευμένου brand Angsana που λειτουργεί στην Ευρώπη κάτω από την ομπρέλα του διεθνούς ομίλου επιχειρήσεων «Banyan Τree Hotels & Resorts».

Εισάγοντας μια νέα φιλοσοφία διακοπών στην Ελλάδα, το Αngsana Corfu φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες του ξεχωριστές εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις μέσα από μια συνολική θεώρηση της φιλοξενίας. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις συνδυάζονται αρμονικά με την εντυπωσιακή τοποθεσία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, συνθέτοντας ένα μοναδικό προορισμό και μια απαράμιλλη εμπειρία μεσογειακής φιλοξενίας.

Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να μυηθούν σε ένα πολυεθνικό ταξίδι γεύσης στα εστιατόρια του ξενοδοχείου και να απολαύσουν στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης στο βραβευμένο Angsana Spa. 

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post