Το Restaurant Operation, που ξεκινάει τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE, είναι ένα εργαστηριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης που εστιάζει στην πραγματική λειτουργία μιας επισιτιστικής επιχείρησης.
Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και καταφέρνει να μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά ενός απαιτητικού και ελκυστικού επαγγέλματος.
Ενδεικτικές διδασκόμενες ενότητες
Οργάνωση & λειτουργία εστιατορίου
Art de la table
Ειδικά service – VIP service
Σύνθεση καταλόγου – εδεσματολογίου
Διοίκηση προσωπικού εστιατορίου
Πωλήσεις εστιατορίου
Προμήθειες – έλεγχος εμπορευμάτων
Κοστολόγηση – έλεγχος παρασκευασμάτων
Διάρκεια: Οκτώ εβδομάδες
Μαθήματα: Τρεις φορές την εβδομάδα
Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.