Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε το ξενοδοχείο «Skiathos Palace» με τη σφραγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ), για το «Ελληνικό πρωινό» που προσφέρει με πολλή φροντίδα.
Η νέα πιστοποίηση που έλαβε το ξενοδοχείο και έχει ισχύ μέχρι το 2020, είναι επιβράβευση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει, αξιοποιώντας τα τοπικά προϊόντα της Σκιάθου, των Βορείων Σποράδων και της Θεσσαλίας ευρύτερα.
Οι ξένοι τουρίστες που καταλύουν στο ξενοδοχείο σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, δηλώνουν ενθουσιασμένοι από το ελληνικό πρωινό που υιοθετεί επί σειρά ετών το «Skiathos Palace», προσφέροντας αγνά προϊόντα, που δίνουν το στίγμα της παραδοσιακής γαστρονομίας. Μέλι Σκιάθου και Σκοπέλου, ντόπιες ελιές και λάδι, τόνος Αλοννήσου, μεγάλη ποικιλία τυριών από τη Σκιάθο και τη Θεσσαλία, στριφτή τυρόπιτα Σκοπέλου, ντόπια αυγά, παξιμάδια, παραδοσιακά γλυκά και μαρμελάδες Πηλίου, είναι ορισμένα από τα προϊόντα που συνθέτουν την παλέτα των παραδοσιακών ελληνικών γεύσεων, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.
Πηγή: www.taxydromos.gr
Φωτογραφία: www.skiathos-palace.gr