Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

The Skiathos Palace Cup: 5 – 7 Μαΐου

Ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου (NOΣ) με την περιφέρεια Θεσσαλίας υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου και την υποστήριξη του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος», διοργανώνει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα «The Skiathos Palace Cup», το τριήμερο 5 – 7 Μαΐου 2023.

Από το 2016, στις Κουκουναριές της Σκιάθου, µια από τις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου, με το σπάνιο υδροβιότοπο, διοργανώνεται ο ιστιοπλοϊκός αγώνας «The Skiathos Palace Cup».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο αγώνας από το 2019, αποτελεί προορισμό του άκρως επιτυχημένου Hellenic Match Racing Tour, γεγονός που αυξάνει τη δυναμική του αλλά και την απήχηση που έχει στον κόσμο της ιστιοπλοΐας, καθώς συνδυάζει την έντονη θαλασσινή δράση, την luxury ελληνική φιλοξενία σε ένα heaven on earth σκηνικό από χρυσή άμμο, σμαραγδένια θάλασσα, πεύκα και πάπιες!

Το 5άστερο Skiathos Palace, μέγας χορηγός του αγώνα, θα φιλοξενήσει αθλητές, δημοσιογράφους και επισκέπτες, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει και την κερκίδα του αγώνα όπου κάποιος εύκολα θα μπορεί να δει θαυμάσιες εικόνες από τις αναμετρήσεις στη θάλασσα.

 

Δείτε το video