Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Το 100% Hotel Show ανακοίνωσε την έναρξη δηλώσεων συμμετοχής για τον 8ο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού «100% Hotel Design Awards» και το στοχευμένο πλάνο Προβολής των Νικητών, αλλά και των συμμετοχών που θα προκριθούν στη Βραχεία Λίστα του Διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός «100% Hotel Design Awards», που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show, αποτελεί το δυναμικότερο θεσμό για το ελληνικό ξενοδοχειακό design και έχει ως στόχο να:

  • Αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός σχεδιασμός στη δημιουργία, αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, μέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατα υλοποιημένου έργου.
  • Να παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον ξενοδοχειακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και να επιβραβεύσει τις πρακτικές που δημιουργούν ανταγωνιστικά ξενοδοχεία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ

Έπειτα από επτά επιτυχηµένες διοργανώσεις, και µε σηµαντικά ξενοδοχεία και αρχιτέκτονες να έχουν βραβευθεί, τα 100% Hotel Design Awards συµβάλλουν δυναµικά στη συστηµατική προβολή, αλλά και στην εξωστρέφεια του ελληνικού ξενοδοχειακού design, υλοποιώντας ένα ολοκληρωµένο πρόγραµµα προώθησης τόσο των νικητών, όσο και των short listed συµµετοχών, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Με µια σειρά συντονισµένων ενεργειών, οι νικητές καθώς και οι επιλεγµένες στη βραχεία λίστα συµµετοχές, αποκτούν προβολή σε στοχευµένες αγορές µέσα από εκθέσεις, αλλά και διαδικτυακές καµπάνιες, αναδεικνύοντας τόσο τα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν, όσο και τους συνεργάτες τους, όπως αρχιτέκτονες και εταιρείες.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

  • Καταληκτική ημερομηνία αποστολής του υλικού: 5 Ιουλίου 2021
  • Αξιολόγηση συμμετοχών: 30 Αυγούστου 2021
  • Ανακοίνωση short listed υποψηφιοτήτων: 20 Σεπτεμβρίου 2021
  • Ψηφοφορία Κοινού: 19 – 22 Νοεμβρίου 2021
  • Έκθεση short listed συμμετοχών: 19 – 22 Νοεμβρίου 2021 κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show 2021
  • Τελετή Βράβευσης: 19 Νοεμβρίου 2021

 

Δείτε τις κατηγορίες & τα κριτήρια συμμετοχής

Δείτε τους νικητές των 100% Hotel Design Awards 2020

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media