Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

8η Athens International Tourism & Culture Expo: 25 – 27 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο

Η διεθνής έκθεση τουρισμού 8η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2021 και το διεθνές συνέδριο: «Η Πολιτιστική κληρονομιά μας πόλος έλξης του Διεθνούς Τουρισμού», θα πραγματοποιηθούν 25 – 27 Νοεμβρίου 2021, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στην έκθεση έχουν προσκληθεί 130 hosted buyers από Αμερική, Καναδά, Ρωσία, Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Σουηδία, Πολωνία, Ντουμπάι, Λίβανο, Σερβία, Βουλγαρία, Τουρκία και πολλές άλλες χώρες.

Η έκθεση θα καλύψει όλους τους τομείς του τουρισμού (Leisure, Luxury, Mice, Business & Corporate Travel, Culture, Cruising, Alternative Tourism).

Η 8η Athens International Tourism & Culture Expo 2021 θα διοργανωθεί σε φυσική μορφή και covid free και θα δεχτεί χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα Virtual περίπτερα είναι η καινοτομία της έκθεσης για να επικοινωνήσουν οι εκθέτες με teleconference system με τους χιλιάδες On Line επισκέπτες από το εξωτερικό.

Τιμώμενη χώρα είναι η Βουλγαρία, που συμμετέχει στην έκθεση με πολλές εταιρείες τουρισμού.

Η έκθεση παράλληλα θα προβάλλει διεθνώς και τον πολιτιστικό μας τουρισμό με τη διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου: «Η Πολιτιστική μας κληρονομιά πόλος έλξης του Διεθνούς Τουρισμού».

Ομιλητές θα είναι ειδικοί στον πολιτισμικό τουρισμό, Έλληνες και ξένοι διεθνούς επιπέδου.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media