Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

100% Hotel Development: Ειδικός τομέας του 100% Hotel Show για την ανάπτυξη ξενοδοχείων

Η φετινή διοργάνωση του 100% Hotel Show, σε μια περίοδο έντονων προσδοκιών για περαιτέρω ανάπτυξη του Ξενοδοχειακού Κλάδου λόγω και του Αναπτυξιακού Νόμου, προγραμματίζει την Παροχή Ολοκληρωμένης Πληροφόρησης στους επισκέπτες του, μέσω της δημιουργίας του Ειδικού Τμήματος «100% Hotel Development».

Μετά από την επιτυχημένη, πολύ ανώτερη των προσδοκιών, τουριστική σεζόν το 2022, καταγράφεται έντονη επενδυτική δραστηριότητα στον Ξενοδοχειακό κλάδο, τόσο για νέα καταλύματα, όσο και για την ανακαίνιση ήδη υφιστάμενων υποδομών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σε αυτό φυσικά έχει συμβάλει και ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος, που δίνει ώθηση στη δημιουργία και την επέκταση των τουριστικών μονάδων.

Το 100% Hotel Show, η κατ’ εξοχήν Έκθεση που επισκέπτονται Νέοι Επενδυτές μικρής και μεγάλης κλίμακας (αναζητώντας προτάσεις κατασκευής – ανακαίνισης καταλυμάτων με αναβαθμισμένο χαρακτήρα), εστιάζει φέτος ακόμη περισσότερο σε αυτόν τον τομέα και ενσωματώνει μια ειδική ενότητα με Προϊόντα και Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη Ξενοδοχείων.

 

Επιλεγμένες Λύσεις Hotel Development στο Εκθεσιακό Τμήμα

Ο Ειδικός Τομέας «100% Hotel Development» αναπτύσσεται στο πρώτο μέρος της Έκθεσης, στο section «Architecture – Build – Materials», και παρουσιάζει εταιρείες και επαγγελματίες που παρέχουν Λύσεις σχετικές με τη δημιουργία ή την επέκταση Ξενοδοχειακών Μονάδων, από τη Χρηματοδότηση και τον Προγραμματισμό, μέχρι την Αρχιτεκτονική Σχεδίαση και την Υλοποίηση της Επένδυσης.

 

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτό το τμήμα, δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς:

Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Υπηρεσίες στον τομέα των Χρηματοδοτήσεων

Οικονομικοί Σύμβουλοι

Real Estate

Hotel Concept Makers

Αρχιτεκτονικά Γραφεία

Κατασκευαστικές Εταιρείες

 

Ενημέρωση για το Hotel Development και στο πλαίσιο των Workshops της Έκθεσης

Εκτός από το special segment στο χώρο των περιπτέρων, το 100% Hotel Show, αποβλέποντας στην Παροχή Ολοκληρωμένης Πληροφόρησης για το θέμα της Ξενοδοχειακής Ανάπτυξης, προσαρμόζει αντίστοιχα και το περιεχόμενο των Ξενοδοχειακών Workshops που παραδοσιακά αποτελούν βασικό πυλώνα της Έκθεσης.

Ειδικά sessions των Workshops θα ασχοληθούν με θέματα σχετικά με τα Ξενοδοχειακά Χρηματοδοτικά Προγράμματα, τον Αναπτυξιακό Νόμο, τον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό και τον Προϋπολογισμό Κατασκευής ενός ξενοδοχείου κοκ, προσφέροντας πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες και πρακτικές κατευθύνσεις που θα βοηθήσουν τους Ξενοδόχους και τους Επαγγελματίες Τουρισμού να αξιοποιήσουν τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά και επιχειρηματικά εργαλεία για την ολοκλήρωση της επένδυσής τους.

Οι επαγγελματίες του Τουριστικού Κλάδου που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις σύγχρονες Λύσεις Hotel Development, μπορούν να προμηθευτούν το δωρεάν εισιτήριό τους μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό Επισκέπτη στην επίσημη πλατφόρμα της Έκθεσης, όπου σύντομα θα αναρτηθεί και το πλήρες πρόγραμμα των Workshops.