Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί για girl’s trip

Μια νέα μελέτη της comparethemarket.com.au αποκαλύπτει τους ιδανικότερους προορισμούς για girl’s trip.

Η Βαρκελώνη καταλαμβάνει την πρώτη θέση και ακολοθούν το Λονδίνο, το Κάλγκαρι του Καναδά, το Βερολίνο και το Μόναχο.

Από το κόστος διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο, μπύρας, μπουκαλιού κρασιού, μέχρι τον αριθμό των σπα και κλαμπ σε μια πόλη, η έρευνα περιλαμβάνει τα πιο σημαντικά μέρη ενός ταξιδιού για να αποκαλύψει τις κορυφαίες τοποθεσίες, ώστε να μπορείτε να κάνετε την απόφασή σας γρήγορα για το επόμενο ταξίδι σας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η Βαρκελώνη «στέφεται» ως ο καλύτερος προορισμός για girl’s trip, με ένα μπουκάλι κρασί από ένα σούπερ μάρκετ (8,09 $) να έρχεται φθηνότερα από οποιαδήποτε άλλη πόλη στη λίστα και οι τιμές των ξενοδοχείων (123,96 $) να κατατάσσονται δεύτερες μετά από το Βερολίνο (116,63 $).

Το Λονδίνο έρχεται δεύτερο στη λίστα, με 120 κλαμπ και 173 σπα στην πρωτεύουσα της Βρετανίας να αποτελούν έναν από τους παράγοντες για την κατάταξή του, καθώς και τις φθηνότερες τιμές (11,41 δολάρια) για ένα γεύμα από τα McDonald’s.

Το Κάλγκαρι, η μόνη πόλη που εμφανίζεται στη λίστα και βρίσκεται στον Καναδά, ακολουθεί στην τρίτη θέση με ναύλο ταξί από 4,16 δολάρια και μια μπύρα που θα σας κοστίσει 7,66 δολάρια.

Αν έχετε στραμμένο το βλέμμα σας στη Γερμανία, είστε τυχεροί, καθώς το Βερολίνο και το Μόναχο βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα στη λίστα. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε ένα υπεραντλατικό ταξίδι, το Σικάγο και το Νάσβιλ βρίσκονται στο top 10.

Παρά τα ξενοδοχεία που κυμαίνονται από 241,85 – 312,07 $ ανά διανυκτέρευση, οι ναύλοι ταξί είναι σχετικά χαμηλοί, ξεκινώντας από 4,49 $ στο Σικάγο.

Σχολιάζοντας τη μελέτη, ο Stephen Zeller, εμπειρογνώμονας ταξιδιωτικής ασφάλισης στο comparethemarket.com.au λέει:

«Για εκείνους που σχεδιάζουν ένα ταξίδι αφού σταματήσουν οι περιορισμοί, ελπίζουμε ότι αυτή η λίστα θα διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο την επιλογή του προορισμού. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε να έχτε την κατάλληλη ταξιδιωτική ασφάλιση πριν οποιοδήποτε ταξίδι, προστατεύοντας τις αποσκευές σας, τις πτήσεις σας και το κυριότερο την υγεία σας, εάν συμβεί το χειρότερο ενώ λείπετε».

Το comparethemarket.com.au χρησιμοποίησε το Linkfluence για να συλλέξει δεδομένα από δημοσιεύσεις σε Facebook, Twitter και Instagram από τον Ιανουάριο του 2021 χρησιμοποιώντας hashtags όπως #girlstrip και #girlsweekend για να καθορίσει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Από εδώ εφαρμόστηκαν οι βαθμολογίες με βάση το πόσο καλή θα ήταν κάθε τοποθεσία για ένα φθηνό ταξίδι κοριτσιών.

Αυτό έγινε με τη συλλογή των απαραίτητων δεδομένων από διαφορετικές πηγές και στη συνέχεια την απλοποίηση διαφορετικών παραγόντων για να καταστεί δυνατή η κατάταξη.

Οι βαθμολογίες για κάθε παράγοντα στη συνέχεια σταθμίστηκαν και αθροίστηκαν για να δώσουν μια συνολική βαθμολογία από 20.

Στους δείκτες McDonald’s και social engagement δόθηκε ένα (1) βαθμός. Οι δείκτες μπύρας, κρασιού και κλαμπ είχαν δυο βαθμοί.

Στους υπόλοιπους παράγοντες δόθηκαν τρεις βαθμοί.

Δείτε ΕΔΩ τη μελέτη.

 

Σχετικά με τη compethemarket.com.au

Το Comparethemarket.com.au είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία σύγκρισης τιμών, που βοηθάει τους καταναλωτές στην Αυστραλία να συγκρίνουν γρήγορα και εύκολα προσφορές online και να αγοράζουν ασφαλιστικές, τραπεζικές και ενεργειακές προσφορές από ένα ευρύ φάσμα παρόχων.

Το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης επιτρέπει στους καταναλωτές να βρουν ένα προϊόν που να ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, αλλά και τις χαμηλότερες τιμές καυσίμων στην περιοχή τους.

Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν για τον καταναλωτή, δίνοντας τη δυνατότητα να λαμβάνει ενημερωμένες αποφάσεις.