Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Πισίνες δύο ξενοδοχείων στην Ελλάδα σε λίστα με τις πιο δημοφιλείς πισίνες στο Instagram

Η νέα έρευνα της Comparethemarket, που είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους σύγκρισης τιμών που ανήκει σε βρετανική εταιρεία, συνέταξε μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς πισίνες στο Instagram.

Το Ντουμπάι φιλοξενεί την πισίνα με τα περισσότερα posts στον κόσμο, το Address Beach Resort, με πάνω από 106.000 αναρτήσεις, ενώ πρώτη στην ευρωπαική κατάταξη βρίσκεται η Villa Honegg στην Ελβετία.

Οι πιο δημοφιλείς πισίνες στην Ελλάδα, που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή κατάταξη, είναι η πισίνα του Grace Hotel στη Σαντορίνη (15η θέση) και του Life Gallery στην Εκάλη της Αττικής (22η θέση).

Grace Santorini

Η πισίνα του Life Gallery

Η Comparethemarket προσδιόρισε τις δημοφιλείς πισίνες μέσω έρευνας γραφείου από τα European Best Destinations, Uniqhotels, Luxatic and Cool Places.

Με βάση τον κατάλογο με 64 πισίνες ξενοδοχείων, τα στελέχη της Comparethemarket ανέλυσαν στη συνέχεια τα σχετικά hashtags στο Instagram για κάθε πισίνα/ξενοδοχείο και επιλέχθηκαν οι 20 κορυφαίες με βάση τις πισίνες με το μεγαλύτερο αριθμό hashtags, έως τις 3 Ιανουαρίου 2023.

Σχολιάζοντας την έρευνα, η Anna McEntee, διευθύντρια της Comparethemarket, λέει:

«Για τους παραθεριστές που αναζητούν ένα ταξίδι με μια πινελιά πολυτέλειας, το να βρουν ένα μέρος με μια καταπληκτική πισίνα μπορεί πραγματικά να προσθέσει τον wow παράγοντα. Ενώ το σωστό ταξιδιωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορεί να καλύψει τα προσωπικά αντικείμενα που χάθηκαν, κλάπηκαν ή καταστράφηκαν, πιθανόν να μην είστε καλυμμένοι αν αφήσετε τα πράγματά σας αφύλακτα, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα πράγματά σας είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια αν πάτε στην πισίνα για μια βουτιά. Αν τύχει να πέσετε θύμα κλοπής, είναι σημαντικό να το αναφέρετε στην αστυνομία το συντομότερο δυνατό, καθώς ορισμένοι ασφαλιστικοί φορείς απαιτούν να το έχετε κάνει εντός 24 ωρών για να είναι έγκυρη η απαίτησή σας».