Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Zeus International: Σημαντικές διακρίσεις στα Seven Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards

Ο Όμιλος Zeus International καθώς και το ξενοδοχείο Wyndham Grand Mirabello ξεχώρισαν φέτος στην τελετή απονομής των διεθνών Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Mirabello, αποσπώντας τρία βραβεία για τις εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών του ξενοδοχείου, καθώς και ένα για την ταχύτατη ανάπτυξη του ομίλου στο κομμάτι της Luxury φιλοξενίας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Συγκεκριμένα το Wyndham Grand Mirabello απέσπασε τα ανώτατα βραβεία αριστείας στις κατηγορίες Best Luxury Beach Resort, Best Luxury Marina Resort, καθώς και το Best Luxury Wedding Resort.

Το Wyndham Grand Mirabello, τοποθετημένο στα καταγάλανα νερά του κόλπου Μιραμπέλο στο νομό Λασιθίου της Κρήτης, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μοναδικής ομορφιάς και αισθητικής,  έχει καταφέρει να δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες για τους επισκέπτες του.

Οι βραβευμένες με μπλε σημαία ιδιωτικές παραλίες του, η ιδιωτική μαρίνα με πλήρως εξοπλισμένο λιμένα, που διαθέτει εξαιρετικές υπηρεσίες σχεδιασμένη να υποδέχεται τους ιστιοπλόους ταξιδιώτες της, είναι μερικά από τα αναρίθμητα πλεονεκτήματά του ξενοδοχείου.

Η διάκριση του ομίλου της Zeus International Hotels & Resorts, στην κατηγορία Luxury Business Growth Award of the year, αποδεικνύει έμπρακτα πως ο όμιλος είναι προσηλωμένος στο όραμά του, ξεχωρίζει και προοδεύει έχοντας καταφέρει να εδραιωθεί στον τομέα της luxury φιλοξενίας και του τουρισμού σε όλη την Ευρώπη.

Ο Γιώργος Σφακιανάκης, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Wyndham Grand Mirabello δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς η βράβευση τόσο του Wyndham Grand Mirabello όσο και του ομίλου Zeus International από έναν παγκόσμιο θεσμό για το έργο, το όραμα και την πορεία μας στον τομέα του τουρισμού. Οι διακρίσεις αυτές είναι μια επιβεβαίωση των προσπαθειών όλων των συντελεστών της επιτυχίας του Ομίλου της Zeus International».