Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Η Zeus International παρουσιάζει τα τρία νέα της ξενοδοχεία στην Αττική

 

Αναρτήθηκαν στο site της ελληνικής εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων Zeus International, φωτογραφίες και τα sites των τριών νέων της «αποκτημάτων» στην Αττική.

 

1. K29

 

 

Το ολοκαίνουργιο K29, που βρίσκεται στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 29, ανάμεσα στις πλατείες Ομονοίας και Καραϊσκάκη, είναι ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων (apartments hotel), που συνδυάζει την αυτονομία που προσφέρει ένα μικρό διαμέρισμα με τις παροχές που προσφέρει ένα ξενοδοχείο και διαθέτει 28 διαμερίσματα, μία σουίτα και ένα εστιατόριο.

 

2. Dolce Attica Riviera

 

 

Το Dolce Attica Riviera (πρώην Mare Nostrum Hotel Club Thalasso) στη Βραυρώνα, που θα λειτουργήσει με συμφωνία franchise με τη Dolce Hotels and Resorts του αμερικανικού ομίλου Wyndham, διαθέτει 346 δωμάτια και θα λειτουργήσει το Μάρτιο.

 

3. Ramada Attica Riviera

 

 

Το Ramada Attica Riviera (πρώην Αquamarina) στο Μάτι, που θα λειτουργήσει με συμφωνία franchise με τη Ramada του αμερικανικού ομίλου Wyndham, διαθέτει 129 δωμάτια και θα λειτουργήσει την Άνοιξη.

 

H Zeus International είναι η διαχειρίστρια εταιρεία του «Wyndham Grand Athens», που βρίσκεται στην πλατεία Καραϊσκάκη, των Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort στο Λουτράκι της Κορινθίας και του LAZART Hotel στη Θεσσαλονίκη.