Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

zasferries.com & zastours.com: Sites για ακτοπλοϊκά εισιτήρια και κράτηση εκδρομών

Το zasferries.com και το zastours.com, είναι δύο sites για αναζήτηση δρομολογίων πλοίων και αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και για αναζήτηση και κράτηση εκδρομών και δραστηριοτήτων σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση

 

Με αφετηρία το όμορφο νησί μας (Νάξος) και στόχο να συμβαδίσουμε με την εξέλιξη και το ψηφιακό μέλλον των τουριστικών υπηρεσιών, δημιουργήσαμε δύο ιστότοπους με όραμα να αναπτυχθούν σε μια παγκόσμια και ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το zasferries.com για αναζήτηση δρομολογίων πλοίων και αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και το zastours.com για αναζήτηση και κράτηση εκδρομών και δραστηριοτήτων σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

 

Το πρώτο συνθετικό παραπέμπει στο όρος Ζας, το ψηλότερο βουνό των Κυκλάδων που ήταν και η έμπνευση για το ταξιδιωτικό γραφείο Zas Travel, όπου για 40 χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον εισερχόμενο τουρισμό με έδρα τη Νάξο.

Πιστεύουμε ότι η πείρα μας, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μας που αναπτύσσουν τα δύο sites, αλλά και η εξασφάλιση που προσφέρει ένα πραγματικό τουριστικό πρακτορείο με προσωπική εξυπηρέτηση και after sales service για κάθε πιθανή αναποδιά, είναι τα συστατικά που θα συνθέσουν ένα ευοίωνο μέλλον για την προσπάθειά μας.

Post Tags
Share Post