Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Zagori Mountain Running: Για 11η χρονιά 22 – 24 Ιουλίου στο Ζαγόρι

Η εταιρεία outdoor ένδυσης και εξοπλισμού The North Face, δηλώνει δυναμικό «παρών» για ακόμα μία χρονιά στο μεγαλύτερο αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, στο Zagori Mountain Running που γίνεται για 11η χρονιά, στις 22 – 24 Ιουλίου 2022 στο Ζαγόρι.

Η The North Face, συνεχίζει να στηρίζει από την αρχή το μεγαλύτερο αγώνα ορεινού τρεξίματος της χώρας και το κάλεσμα αυτής της μοναδικής πρωτοβουλίας για την ανάδειξη των πολιτιστικών και τουριστικών στοιχείων του Ζαγορίου, καθώς και την προώθηση του ορεινού αθλητικού τουρισμού, δίνοντας κίνητρο σε παλιούς και νέους εξερευνητές.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Via Ferrata με τη Βανέσα Αρχοντίδου Powered by The North Face στην Κόνιτσα

Μία από τις ελάχιστες γυναίκες που έχουν καταφέρει το μοναδικό άθλο της κατάκτησης των επτά υψηλότερων κορυφών των ηπείρων του κόσμου, η ambassador της The North Face Βανέσα Αρχοντίδου, θα βρεθεί στο Zagori Mountain Running.

Για πρώτη φορά το κορυφαίο outdoor brand θα προσφέρει τη δυνατότητα σε 20 τυχερούς να απολαύσουν την εμπειρία της Via Ferrata στην Κόνιτσα.

Η Via Ferrata της Κόνιτσας είναι μια πανέμορφη διαδρομή μήκους 11 χλμ. και διάρκειας περίπου πέντε ωρών, που κινείται μέσα στη χαράδρα του Αώου παράλληλα με την κοίτη του ποταμού.

Έχει ως εκκίνηση και τερματισμό το πέτρινο γεφύρι της Κόνιτσας με τους συμμετέχοντες να ακολουθούν τη γραφική διαδρομή προς τη Μονή Στομίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό που είναι ενεργός έως και την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 στις 23:59, ενώ η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου και από αυτή θα προκύψουν 10 τυχεροί συμμετέχοντες για το Σάββατο 23 Ιουλίου και ακόμη 10 για την Κυριακή 24 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπείτε ΕΔΩ.

 

Αναρρίχηση για τους μικρούς explorers Powered by The North Face

Οι μικροί explorers και λάτρεις της αδρεναλίνης θα δοκιμάσουν για ακόμα μία χρονιά το συναρπαστικό τοίχο αναρρίχησης της The North Face.

Τα παιδιά θα διασκεδάσουν και θα έρθουν πιο κοντά στο άθλημα της αναρρίχησης δοκιμάζοντας με ασφάλεια τις δυνάμεις τους, στο πλαίσιο της γιορτής του ορεινού αθλητισμού.