Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στα 100% Hotel Design Awards 2023

Το 100% Hotel Show ανακοίνωσε την έναρξη δηλώσεων συμμετοχής για το 10ο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού «100% Hotel Design Awards» και το στοχευμένο πλάνο Προβολής των Νικητών, αλλά και των συμμετοχών που θα προκριθούν στη Βραχεία Λίστα του Διαγωνισμού.

Στο Διαγωνισμό μπορεί να καταθέσει φάκελο συμμετοχής οποιοσδήποτε έχει σχέση με το προς αξιολόγηση έργο (Αρχιτέκτονες, Designers, Μελετητές Φωτισμού, Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων, Φωτογράφοι, Operators, Επενδυτές – Developers).

Σε κάθε περίπτωση, προτείνεται ο υπεύθυνος Αρχιτέκτονας ή Designer του έργου να επιμεληθεί της συμμετοχής.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ

Τα ΙΟΟ% Hotel Design Awards σχεδιάζουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής και εξωστρέφειας του ελληνικού ξενοδοχειακού design, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Με µια σειρά συντονισµένων ενεργειών, οι νικητές καθώς και οι επιλεγµένες στη βραχεία λίστα συµµετοχές, αποκτούν προβολή σε στοχευµένες αγορές µέσα από εκθέσεις, αλλά και διαδικτυακές καµπάνιες, αναδεικνύοντας τόσο τα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν, όσο και τους συνεργάτες τους, όπως αρχιτέκτονες και εταιρείες.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Δήλωση για υποβολή συμμετοχής: 31 Μαΐου 2023

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής του υλικού: 23 Ιουνίου 2023

Ανακοίνωση short listed υποψηφιοτήτων: 15 Σεπτεμβρίου 2023

Ψηφοφορία Κοινού (Online): 1 – 30 Νοεμβρίου 2023

Έκθεση short listed συμμετοχών & Onsite Ψηφοφορία Κοινού: 18 – 20 Νοεμβρίου 2023 κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show

Τελετή Βράβευσης: 18 Νοεμβρίου 2023

 

Δείτε τις κατηγορίες & τα κριτήρια συμμετοχής