Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ «έτρεξαν» στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Με σύνθημα «Τρέχουμε για τον Τουρισμό» το Υπουργείο Τουρισμού και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), συμμετείχαν και έτρεξαν στον 35o Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στη διαδρομή των πέντε χιλιομέτρων.

Ο ΕΟΤ επί σειρά ετών στηρίζει την κορυφαία διοργάνωση του Μαραθωνίου, που προβάλλει και προωθεί παγκοσμίως την Ελλάδα, τον αθλητισμό και τον τουρισμό. Η φετινή διοργάνωση σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών Ελλήνων και ξένων αθλητών και υψηλής επισκεψιμότητας στην Αθήνα.

Στη διαδρομή των πέντε χιλιομέτρων έτρεξαν η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γιώργος Τζιάλλας, η Γενική Γραμματέας Τουρισμού Ευρυδίκη Κουρνέτα, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Κωνσταντίνος Τσέγας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ Χαράλαμπος Καρίμαλης, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ Αγγελική Χονδροματίδου και εργαζόμενοι στο Υπουργείο Τουρισμού και στον ΕΟΤ.

Η Υπουργός Τουρισμού βράβευσε στο Παναθηναϊκό Στάδιο τον πρώτο νικητή του 35ου Μαραθωνίου των 42.195 μέτρων, τον Κενυάτη δρομέα Σάμουελ Καλαλέι, στον οποίο απένειμε το μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας