Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση υπουργείου Τουρισμού για δημοσιεύματα σχετικά με το Μamma Mia 2

Με αφορμή τη σύγχυση που έχουν δημιουργήσει δημοσιεύματα και δημόσιες τοποθετήσεις σχετικά με την ταινία Mamma Mia 2 και την επιλογή άλλων χωρών για την πραγματοποίηση γυρισμάτων, το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Τουρισμού διευκρινίζει τα εξής:

1. Το Υπουργείο Τουρισμού δεν είναι αρμόδιο για το θέμα.

2. Κατόπιν επικοινωνίας με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, στο οποίο ανήκει το Hellenic Film Commission και εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού επιβεβαιώθηκε ότι ουδέποτε είχε γίνει οποιαδήποτε προσέγγιση ή επικοινωνία και ουδέποτε είχε κατατεθεί στον αρμόδιο φορέα οποιοδήποτε αίτημα ή πρόταση σχετική με την εν λόγω ταινία.

Πρόκειται επομένως για ανυπόστατες και ανεπίσημες πληροφορίες, που αρχικά εμφανίστηκαν σε μεμονωμένη ιστοσελίδα και έχουν αναπαραχθεί χωρίς να έχουν διασταυρωθεί, συνδέοντας άστοχα και λανθασμένα κατά την αναπαραγωγή τους το Υπουργείο Τουρισμού.

Σημείωση eTravel News: Υπενθυμίζουμε ότι αλλεπάλληλα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο την προηγούμενη βδομάδα ανέφεραν ότι: «Μια ακόμα διεθνή παραγωγή «χάνει» η Ελλάδα. To sequel της ταινίας Mamma Mia, με διεθνές καστ, δεν θα γυριστεί τελικά στη χώρα μας, όπου διεξάγεται το story επί της οθόνης, αλλά στην Κροατία»…