Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Με την υποστήριξη του ΕΟΤ δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι στο Βέλγιο γυρίστηκε στην Ελλάδα

Αρχίζει την Κυριακή 8 Μαρτίου η προβολή στο βελγικό κανάλι Vier Channel συνολικά εννέα επεισοδίων του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού «De Mol», τα γυρίσματα των οποίων πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2019.

Η πρωτοβουλία αυτή του ΕΟΤ εντάσσεται στο πλαίσιο τόσο της συστηματικής προβολής της χώρας μας στη συγκεκριμένη αγορά όσο και της ενίσχυσης της εικόνας της ως ποικιλόμορφου τουριστικού προορισμού με πληθώρα εναλλακτικών δραστηριοτήτων σε νέους προορισμούς, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των προκρατήσεων.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η Ελλάδα επιλέχθηκε μεταξύ άλλων έντεκα χωρών ως τόπος παραγωγής της νέας (8ης) περιόδου της εκπομπής μετά από ενέργειες του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών.

Όλα τα γυρίσματα έγιναν στην Ήπειρο, τα Μετέωρα, την Κορινθία, την Αρκαδία, τη Μεσσηνία και «άγνωστα» σημεία της Αθήνας, ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή προβολή της χώρας.

Επισημαίνεται ότι το τηλεπαιχνίδι «De Mol» κατέχει τα πρωτεία της τηλεθέασης στο βελγικό και ολλανδικό κοινό, με 1.485.537 τηλεθεατές να παρακολουθούν κατά μέσο όρο κάθε επεισόδιο, ενώ ιδιαίτερα υψηλή είναι και η απήχησή του ανάμεσα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 

Φωτογραφία

Ο παρουσιαστής και οι συμμετέχοντες παίκτες του «De Mol», κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής στην Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post