Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Η υπηρεσία RevitUp παρουσιάστηκε σε εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής στη Θεσσαλονίκη

H υπηρεσία RevitUp παρουσιάστηκε στην εκδήλωση που οργάνωσε η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, χθες Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Οι θεματικές ενότητες της εκδήλωσης περιλάμβαναν μεταξύ άλλων το sustainability, το destination marketing κ.ά.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Νίκος Γκιόκας, Director of Business Development της RevitUp, παρουσίασε τη νέα προσέγγιση για βελτιστοποίηση εσόδων για ξενοδόχους.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Νίκος Γκιόκας και η ομάδα της RevitUp παρευρέθηκαν στο 1ο International Hospitality Expo Cyprus και μίλησαν για στρατηγικές hotel marketing και προώθησης του τουρισμού με τον Σάββα Περδίο, Υπουργό Τουρισμού της Κύπρου, τον Ζαχαρία Ιωαννίδη, Γενικό Διευθυντή του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων και τον Γιάννη Μιχαηλίδη, Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου.

Η ομάδα της RevitUp συναντήθηκε μεταξύ άλλων με στελέχη από τα Tsokkos Hotels, Louis Hotels, Kanika Hotels, Stademos Hotels, Grecian Hotels, Muskita Hotels και Parklane Hotels.

Το RevitUp, μια ολιστική υπηρεσία που βελτιστοποιεί τη διαχείριση εσόδων των ξενοδοχείων, αποτελεί ήδη δημοφιλή επιλογή για κάποιους από τους πιο επιτυχημένους ξενοδόχους.

Ο Μηνάς Λιαπάκης, συνιδρυτής του RevitUp και ιδρυτής του EyeWide Digital Marketing Agency παρευρέθηκε στη συνάντηση της Χαλκιδικής για να παρουσιάσει τη νέα ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη RevitUp και τις άλλες υπηρεσίες της EyeWide.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media