Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Ydor Hotel & Spa: Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Κέας

To ολοκαίνουργιο 5άστερο Υdor Hotel & Spa στην Κέα (Τζια) θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του από τον Ιούνιο του 2021.

To νέο «αδερφάκι» του Porto Kea Suites είναι προδιαγραφών υπερπολυτελούς ξενοδοχείου και βρίσκεται σε προνομιακή θέση μέσα στην καρδιά του κοινωνικού γίγνεσθαι του Βουρκαριού.

Ως το νεότερο μέλος των Elixos Hotels, το Ydor Hotel & Spa σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των επισκεπτών.

H εξειδίκευση και η εμπειρία της Elixos Hotels στον τομέα της φιλοξενίας, της επιτρέπει να φροντίσει κάθε μικρή λεπτομέρεια ώστε να δημιουργήσει αυθεντικές εμπειρίες στους καλεσμένους της.

Συνδυάζοντας στοιχεία τοπικής αρχιτεκτονικής και σύγχρονης αισθητικής, δημιουργείται ένα «χαρμάνι» απόλυτης πολυτέλειας και ανέσεων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η έμπνευση για το όνομα του ξενοδοχείου προήλθε από το κράμα της μυθολογίας του νησιού και ενός από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου: το στοιχείο του νερού.

Η Κέα παλιά ονομαζόταν «Υδρούσσα», από τις άφθονες πηγές νερού που υπήρχαν διάσπαρτες στο νησί. Ο θρύλος λέει ότι οι νύμφες του νερού κατοικούσαν στο καταπράσινο νησί. Οι θεοί ζήλεψαν την απαράμιλλή ομορφιά της Κέας και έστειλαν ένα λιοντάρι να διώξει τις νύμφες με αποτέλεσμα στο νησί να επικρατήσει η ξηρασία. Τότε οι κάτοικοι του τόπου παρακάλεσαν τους θεούς να επαναφέρουν την ομορφιά του νησιού και αυτοί το έκαναν με θέρμη.

Αυτή η αναγέννηση του ωραίου αντικατοπτρίζεται στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του Ydor Hotel & Spa με την κεντρική εξωτερική πισίνα, την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα του spa και τις εννιά πισίνες σε δωμάτια και σουίτες να αποτελούν πηγή ευεξίας για τους φιλοξενούμενους του.

Συνολικά το Υdor Hotel & Spa διαθέτει 24 δωμάτια και σουίτες (εννέα εκ των οποίων έχουν ιδιωτική πισίνα), εστιατόριο, cocktail bar, εξωτερική πισίνα, spa με εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, αίθουσα περιποίησης και γυμναστήριο.

Το Ydor Hotel & Spa είναι ένας προορισμός που περιμένει να εξερευνηθεί.

Η περιήγηση στο νέο του website αποτελεί μια «κλεφτή» ματιά για το νέο κόσμημα του νησιού: www.ydorhotel.com.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media