Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Το Alexander’s Cigar Lounge υποδέχεται το φημισμένο αποστακτήριο Nonino

Την Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία της πλατείας Συντάγματος, μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας αφιερωμένη στα βραβευμένα αποστάγματα Nonino.

Ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης και ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης μας υποδέχονται στο Alexander’s Cigar Lounge για να ζήσουμε από κοντά μια βραδιά γευσιγνωσίας αφιερωμένη στα αποστάγματα Nonino.

Μαζί με την Guest of Honor Elisabetta Nonino, απόγονο της ομώνυμης οικογένειας, θα αποκαλύψουν τα μυστικά της παραδοσιακής τέχνης απόσταξης των προϊόντων Nonino και την απόλυτη σύνδεσή τους με τη γαστρονομία μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού γευστικής δοκιμής.

Εξασφαλίστε τη θέση σας στο αποικιακό Alexander’s Cigar Lounge για μια μαγευτική γαστρονομική εμπειρία ανακαλύπτοντας τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει τα αποστάγματα Nonino κορυφαία στον κόσμο.

 

Nonino Distilleries

Προερχόμενη από τη Friuli της Βόρειας Ιταλίας, η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897 και θεωρείται πραγματικός «πρεσβευτής» της Ιταλικής Grappa σε όλο τον κόσμο.

Τα αποστάγματα Nonino έχουν αποσπάσει πλήθος βραβείων για την εξαιρετική τους ποιότητα και την καινοτομία των μεθόδων παραγωγής τους και το 2019 το αποστακτήριο της οικογένειας βραβεύτηκε από το Wine Enthusiast στο Σαν Φρανσίσκο ως το καλύτερο αποστακτήριο στον κόσμο.

Ειδικότερα, τα προϊόντα Nonino Grappa και ÙE® παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται με 100% παραδοσιακή μέθοδο σε μικρούς, χάκλινους άμβυκες ατμού στο Ronchi di Percoto, ακολουθούν πάντα μια φυσική παλαίωση σε barriques και μικρά βαρέλια στις πέντε Αποθήκες παλαίωσης Grappa (MIG) των Αποστακτηρίων Nonino και εμφιαλώνονται με 0% προσθήκη χρώματος λαμβάνοντας επίσημη πιστοποίηση.

Οι απόγονοι της οικογένειας συνεχίζουν την εξέλιξη του Grappa – Italian Cocktail Spirit, πρωταγωνιστή των υπέροχων κοκτέιλ και απεριτίφ.

 

ALEXANDER’S CIGAR LOUNGE
1ος όροφος – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ | Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα, 105 64
Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
Ώρα προσέλευσης: 20:15
Ώρα έναρξης: 20:30
Κόστος συμμετοχής: 85€ κατ’ άτομο (απαιτείται κράτηση)

Για περισσότερες πληροφορίες και για την κράτησή σας, επικοινωνήστε στο: 210 3330748