Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο και Marketing Greece προβάλλουν το Ελληνικό Πρωινό

Με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» μιας δυναμικής πρωτοβουλίας του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ), η Marketing Greece και το Επιμελητήριο ενώνουν τις δυνάμεις τους και θέτουν την ελληνική γαστρονομία στο επίκεντρο.

Συνδέοντας τον Έλληνα παραγωγό και τα τοπικά προϊόντα με τον ξενοδόχο, το «Ελληνικό Πρωινό» επιδιώκει την προβολή της γαστρονομικής κουλτούρας του κάθε τόπου καθώς και την ανάδειξη της προστιθέμενης αξίας που προσδίδει η γαστρονομία στη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία του επισκέπτη.

Μέσα από μια σειρά ενεργειών το «Ελληνικό Πρωινό» διέρχεται σε μια νέα φάση εξωστρέφειας και επικοινωνίας με το κοινό του γαστροτουρισμού, το οποίο και προσκαλεί σε ένα ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις και την παράδοση των ελληνικών προορισμών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνεργασίας θα υλοποιηθεί content creation (φωτογραφικό υλικό), θα δημιουργηθεί travel article που θα φιλοξενηθεί και θα προωθηθεί σε στοχευμένα sections του discovergreece.com ενώ έχει σχεδιαστεί και θα τρέξει το επόμενο διάστημα ψηφιακή καμπάνια στο discovergreece.com και το οικοσύστημά του.

Παράλληλα, για την ελληνική τουριστική αγορά έχει σχεδιαστεί ένα πρόγραμμα προβολής μέσω των καναλιών επικοινωνίας της Marketing Greece που περιλαμβάνει social media posts, blog post, newsletter κτλ. με στόχο την ενημέρωση, την ανάδειξη της συμβολής της πρωτοβουλίας στην αναβάθμιση του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος, καθώς και στην προβολή της συνεισφοράς των τοπικών παραγωγών στη σύνδεση του τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα, υποστηρίζοντας εμπράκτως τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece τόνισε:

«Η αξία της γαστρονομίας και η συμβολή της στη σύνθεση της ταυτότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος είναι δεδομένη και οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά. Η ουσία της αυθεντικότητας εμπεριέχεται απολύτως στην ελληνική γαστρονομία, οπότε γίνεται αμέσως αντιληπτή η δυναμική που μπορεί να προσδώσει. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί με το ΞΕΕ, μέτοχο της Marketing Greece, ένα τόσο ενδιαφέρον και σημαντικό project».

Ο Άρης Σουλούνιας, Αντιπρόεδρος του ΞΕΕ και επικεφαλής του Προγράμματος χαιρέτησε την έναρξη της συνεργασίας με τη Marketing Greece σημειώνοντας:

«To Ελληνικό Πρωινό» προχωρά στη νέα εποχή, αναβαθμισμένο και βελτιωμένο σε όλα τα επίπεδα, με το σχεδιασμό καινοτόμων δράσεων εξωστρέφειας σε σύγχρονα μέσα επικοινωνίας ώστε να παραμένει φρέσκο και δυναμικό, καλύπτοντας τις ανάγκες των μελών του. Στο πλαίσιο αυτό, η επιλογή της Marketing Greece ως αξιόπιστου συνεργάτη που διαθέτει την τεχνογνωσία, αλλά και αποτελεσματικά εργαλεία επικοινωνίας όπως είναι το discovergreece.com, προσδίδει προστιθέμενη αξία στην επίτευξη των στόχων μας. H καμπάνια μας θα ξεκινήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και ευελπιστούμε ότι θα βρει την προσδοκώμενη αποδοχή και ανταπόκριση του κοινού που απευθύνεται».