Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ξενοδοχειακό concept από τη Λέσβο πρωτοστατεί στο περίπτερο του Destsetters στο 100% Hotel Show

Το Destsetters, η premium εταιρεία ανάπτυξης νέων ξενοδοχειακών επενδύσεων και concept, παρουσιάζει για πρώτη φορά στο 100% Hotel Show τη διαδικασία ανάπτυξης του KOITU LESVOS, ενός νέου καταλύματος στη Λέσβο σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Office Twenty Five.

Στο πλαίσιο της 10ης συμμετοχής του Destsetters στην έκθεση 100% Hotel Show, θα παρουσιαστεί η πλήρης διαδικασία προδιαγραφής μιας νέας ξενοδοχειακής επένδυσης στη Λέσβο, από τα τεχνικά της χαρακτηριστικά μέχρι το concept, αλλά και το σχεδιασμό της από τη συνεργαζόμενη αρχιτεκτονική ομάδα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επιλέγοντας το πρωτότυπο project, KOITU LESVOS, ένα υπό σχεδιασμό eco beach resort σε ένα από τα λιγότερα γνωστά για τον τουριστικό τους χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα εμβληματικά νησιά της Ελλάδας, τη Λέσβο, η ομάδα του Destsetters θα επεξηγήσει τον τρόπο που εργάστηκε πάνω στο δυνατό όραμα της Μυρσίνης – Ιωάννας Κουλουδή, ιδιοκτήτριας του νέου ξενοδοχείου, για ένα απόλυτα εναρμονισμένο με την τοποθεσία κατάλυμα.

Σημεία αναφοράς είναι και η έμπνευση που αντλήθηκε από σημαντικά γεωμορφολογικά και ιστορικά στοιχεία του νησιού, αλλά και η στρατηγική επιλογή ταξιδιωτικών κοινών, που αναμένεται να δώσουν μια νέα προοπτική στον προορισμό.

Στο περίπτερο θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά φωτορεαλιστικά σχέδια του καταλύματος από τη συνεργαζόμενη αρχιτεκτονική ομάδα των Office Twenty Five Architects, ενώ θα αναλυθεί και η διαδικασία υλοποίησης με τη μορφή infographic.

Το περίπτερο του Destsetters θα βρίσκεται στην ειδική ενότητα Hotel Development στο Section «Architecture, Build & Materials» με αριθμό stand B12 (δείτε σε αυτό το link το σχετικό floorplan), ενώ μπορείτε να προγραμματίσετε μια συνάντηση ΕΔΩ.

Η έκθεση θα διεξαχθεί 18 – 21 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Μπορείτε να την επισκεφθείτε κάνοντας απλώς την προεγγραφή σας στο επίσημο website της διοργάνωσης.