Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Ξενοδοχειακή εξειδίκευση από LE MONDE & University of Hοuston Conrad N. Hilton College

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE και το διεθνώς καταξιωμένο αμερικάνικο Παvεπιστήμιο στον τομέα του Hospitality Management University of Hοuston – Conrad N. Hilton College, προσφέρουν για πρώτη φορά αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο, το διεθνές πρόγραμμα Global Hospitality Management.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη και επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού – Επισιτιστικού – Τουριστικού κλάδου, καθώς και σε στελέχη Διοίκησης & Οικονομίας που θέλουν να κατακτήσουν διοικητικές θέσεις στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Το πρόγραμμα παρέχεται στα αγγλικά και υλοποιείται μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας LE MONDE με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με live streaming διδασκαλία από διακεκριμένα στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου – καθηγητές του University of Hοuston – Conrad N. Hilton College of Hotel & Restaurant Management.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα γνωστικά αντικείμενα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι:

Hospitality Leadership

Hospitality Data Analytics

Hospitality Innovation and Technology

Pricing and Revenue Management

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Certificate in Global Hospitality Management από το University of Hοuston – Conrad N. Hilton College of Hotel and Restaurant Management.

 

Έναρξη: 16 Νοεμβρίου 2021

Διάρκεια: 7,5 εβδομάδες

Μαθήματα: Τρεις φορές την εβδομάδα

Διεξαγωγή μαθημάτων: Αποκλειστικά online με live streaming διδασκαλία

 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

 

Πληροφορίες – εγγραφές: 210 4830500

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media