Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Ξενοδοχειακή εξειδίκευση από τη LE MONDE και το University of Hοuston Conrad N. Hilton College

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE και το διεθνώς καταξιωμένο αμερικάνικο Παvεπιστήμιο στον τομέα του Hospitality Management University of Hοuston – Conrad N. Hilton College, προσφέρουν για πρώτη φορά αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο, το διεθνές πρόγραμμα Global Hospitality Management.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη και επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού – Επισιτιστικού – Τουριστικού κλάδου, καθώς και σε στελέχη Διοίκησης & Οικονομίας που θέλουν να κατακτήσουν διοικητικές θέσεις στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Με το νέο πρόγραμμα Global Hospitality Management, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE εισάγει μια νέα προσέγγιση στην εκπαίδευση των στελεχών της Ξενοδοχειακής Διοίκησης, εφαρμόζοντας διεθνή σύγχρονα πρότυπα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

H συνεργασία με το University of HοustonConrad N. Hilton College of Hotel & Restaurant Management, το οποίο ιδρύθηκε το 1969 από τον εμβληματικό Conrad N. Hilton και διακρίνεται διεθνώς για την ξενοδοχειακή εκπαίδευση και έρευνα που παρέχει, προσφέρει την ευκαιρία σε ενεργούς επαγγελματίες και στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου να αναβαθμίσουν και να πιστοποιήσουν διεθνώς τις γνώσεις τους από το κορυφαίο αμερικάνικο Πανεπιστήμιο.

Το πρόγραμμα εστιάζει στη χρήση των νέων τεχνολογιών και στην κατανόηση σε βάθος των νέων μεθόδων business analytics καθώς και στις δυνατότητες εφαρμογής στην ξενοδοχειακή διοίκηση ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα παρέχεται στα αγγλικά και υλοποιείται μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας LE MONDE με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με live streaming διδασκαλία από διακεκριμένα στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου – καθηγητές του University of Hοuston Conrad N. Hilton College, με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, διεθνές ερευνητικό έργο και επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της ανώτατης ξενοδοχειακής εκπαίδευσης.

Τα γνωστικά αντικείμενα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι:

  • Hospitality Leadership
  • Hospitality Data Analytics
  • Hospitality Innovation and Technology
  • Pricing and Revenue Management

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Certificate in Global Hospitality Management από το University of Hοuston – Conrad N.Hilton College of  Hotel and Restaurant Management.

 

Έναρξη: 16 Νοεμβρίου 2021

Διάρκεια: 7,5 εβδομάδες

Μαθήματα: Τρεις φορές την εβδομάδα

Διεξαγωγή μαθημάτων: Αποκλειστικά online με live streaming διδασκαλία

Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλική

 

Περιορισμένες θέσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

 

Πληροφορίες & Εγγραφές LE MONDE ΚΔΒΜ : +30 210 4830500, info@lemonde.edu.gr

 

LE MONDE
Εκπαιδευτικός Όμιλος  Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Σπουδών
Θεσσαλονίκης 45
18346, Μοσχάτο – Αθήνα

Τ.: 210 4830500 F.: 210 4839309

E-mail: info@lemonde.edu.gr

Website: www.lemonde.edu.gr

F: www.facebook.com/LE.MONDE.Institute

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media